Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Canis Extra Nervenheld kapsule 60kapsul

  Canis Extra Nervenheld kapsule 60kapsul
  Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule.
  • Cena:

   39,90 €

  • Šifra artikla:

   05537

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Naravna pomirjevala za psa Canis Extra Nervenheld kapsule dajejo podporo za notranjo pomiritev psa in za boljšo koncentracijo psa.
  Canis Extra Nervenheld kapsule podpirajo normalno delovanje živčnega sistema.
  Lahko blagodejno vplivajo na umiritev psa in lahko zagotavljajo vzpostavitev notranjega ravnotežja.

  Čeprav se velikokrat ne zavedamo in si tega ne želimo, svojega psa vseeno izpostavimo nujnim stresnim dejavnikom.
  Zavedati se moramo, da je za nekatere pse stresni dejavnik obisk pri veterinarju, za drugega vožnja v avtu, za tretjega stres predstavlja grmenje, nevihte in ognjemeti, pa še bi lahko naštevali. Psa lahko v takšni obdobjih umirite na naraven način s Canis Extra Nervenheld kapsulami.

  Canis Extra Nervenheld kapsule – naravna pomirjevala za psa: za boljšo koncentracijo psa za pomiritev psa za boljše spanje psa za lajšanje tesnobe pri psu za lajšanje stresnih situacij, kot so obiski pri veterinarju, obisk pri frizerju, vožnja v avtu (npr.: če se vaš pes ne vozi rad), sodelovanje psa na razstavah, stres v množici za pomiritev psa pred poki (npr.: pred poki petard in ognjemetov) ko psa/mladička pripeljete v nov dom, ob spremembi lastništva, da je le ta za psa čim manj stresna. za pse z vedenjskimi motnjami, ki so bili v preteklosti »slabo tretirani« in so zmedeni zaradi slabih izkušenj in zaradi slabega ravnanja.

  Canis Extra Nervenheld kapsule lahko dajemo psu krajše časovno obdobje, v hudih stresnih situacijah ali pa kapsule dajemo skozi daljše časovno obdobje, dokler se organizem psa ne povrne v ravnotežje.
  Svetujemo vam, da psa hranite z NARAVNO HRANO, brez kemičnih dodatkov, konzervansov, barvil, polnil in brez sintetičnih vitaminov, saj ravno ti dodatki dražijo psa, tako da je naš pes živčen, nemiren in razdražen.

  SESTAVINE: V Nervenheld kapsulah se nahajajo hidrolizirane mlečne beljakovine.
  Sestavina Nervenheld kapsul je alfa kazein, ki je hidroliziran iz mlečnega proteina kazeina. Kazein se nahaja v vsakem materinem mleku in ima vlogo, da umiri mladiče, ki so ravnokar prišli na svet. Kazein v Nervenheld kapsulah je naravna sestavina in po kemijski strukturi deluje enako kot psu naravne molekule, ki so odgovorne za umiritev in pomiritev.
  Nervenheld kapsule so brez laktoze in brez konzervansov, ne povzročajo zasvojenosti in nimajo nobenih interakcij z zdravili. Kot možen stranski učinek se lahko pojavi mehkejše blato. V takšnem primeru samo zmanjšajte dozo Nervenheld kapsul.

  ANALIZA:
  PROTEINI: na 100g: 35,6 g / na kapsulo: 149 mg
  MAŠČOBE: na 100g: 1,81g / na kapsulo: 7,6 mg
  OGLJIKOVI HIDRATI: na 100g: 55,4g / na kapsulo: 232 mg

  SESTAVA: Ena kapsula Canis Extra Nervenheld – naravno pomirjevalo za psa vsebuje: 150 mg hidroliziranih mlečnih beljakovin 130 mg mikrokristalne celuloze, ki ima v konformacijo vlogo sproščanja 90 mg midroksimetil celuloze (ovoj kapsule).

  NAVODILA ZA JEMANJE: Canis Extra Nervenheld kapsule so primerno za jemanje za krajše časovno obdobje in tudi za daljše časovno obdobje, kadar se pojavijo spremenjeni vzorci v vedenju psa in trajajo dlje časa. Pomirjajoči učinki Nervenheld kapsul so vidni že po nekaj dneh.
  Pri kroničnih vedenjskih spremembam, ki so posledica stresnih dejavnikov, se priporoča dajanje Nervenheld kapsul minimalno 8 tednov.

  Jemanje na dan: telesna masa do 5 kg: ½ kapsula
  6-15 kg: ½ -1 kapsula
  16-29 kg: 1-1 ½ kapsul
  od 30 kg: 1 ½ -2 kapsul.

  Kapsulo lahko daste psu celo, z ovojem lahko pa vsebino kapsule iztresete in je zmešate s hrano. Najboljši učinek se doseže, če začnete psu dajati prvi kapsulo 5-7 dni pred stresnim dogodkom (npr.: obisk pri veterinarju, ognjemet, udeležba na razstavi,….).