Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus Jajčne lupine v prahu 150g

Canis Plus Jajčne lupine v prahu 150g
Jajčne lupine za psa Canis Extra v prahu – kalcij za pse
?
Vsi psi ne prenašajo dobro svežih kosti ali pa jih iz različnih razlogov (zaradi občutljivega prebavnega trakta) ne smejo uživati, zato je priporočljivo dodajanje jajčnih lupin v prahu, ki so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Reden odmerek kalcija je priporočljiv pri psih, ki se prehranjujejo le s Canis Plus dopolnilno mokro hrano (pasje konzerve in mesne pasje klobase) in po načinu BARF. Kalcij je še posebej zaželen pri BARF načinu prehranjevana brez kosti in pri kuhanih mesnih obrokih brez kosti. Vir kalcija iz jajčnih lupin je primeren tudi za tiste pse, ki so razvili alergijo na piščanca.
  • Cena:

    10,58 €

  • Šifra artikla:

    05542

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kalcij lahko deluje proti alergijam, preprečuje ali zmanjšuje težave s kožo, kostmi in zobmi. Kalcij prispeva k normalnemu delovanju mišic. Kalcij je še posebej pomemben v obdobju rasti psa in v starosti, ko se začne zmanjševanje kostne gostote. Pomanjkanje kalcija lahko upočasni rast psa in povzroča izgubo mineralne gostote kosti. Manjša kostna gostota lahko privede do krhkih kosti (osteoporoze) kar lahko vodi do številnih zlomov kosti. Kadar psu primanjkuje kalcija se lahko pričnejo tudi težave s kožo, kostmi in zobmi.

Kadar ima pes v dnevno dieto vključene tudi kosti, Canis Extra jajčne lupine ni potrebno dodati. Canis Extra apnenčasta alga in Canis Extra jajčne lupine v prahu zagotavljajo bio razpoložjiv nadomestek, ki je primeren za vse vrste, starosti in velikosti psov ter tudi za breje psičke in mladiče.

ANALIZA:
vsebnost kalcija 37,10%, fosfor 0,96%. 

SESTAVINE:
jajčne lupine v prahu 100% (bio kakovost s certifikatom DE-ÖKO-012)

NAVODILA ZA DOZIRANJE DOZIRANJE:
Vmešajte med hrano:
psi s telesno težo do 5 kg: 1 noževa konica / dan
psi s telesno težo 6 kg do 15 kg: 1 noževa konica do 1/4 merilne žlice / dan
psi s telesno težo 16 kg do 29 kg: 1/4 do 1/2 merilne žlice / dan
psi s telesno težo nad 30 kg: 1/2 do 1 merilna žlica / dan.