Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus Raca 400g

Canis Plus Raca 400g
Naturavetal dopolnilna mokra hrana vsebuje:

-100% sveže račje meso
-Kakovostne beljakovine
-Kakovostne sestavine, ki so primerne tudi za prehrano ljudi
 
Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

-ne vsebuje glutena
-ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
-hrana za pse brez žitaric
-ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil
-ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
-brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).
  • Cena:

    4,30 €

  • Šifra artikla:

    05555

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

Notranji organi:
V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

Srce:
Srce oz. srčna mišica je nekoliko težje in bolj gosto meso, ki vsebuje več beljakovin kot navadno mišično meso in več hranil. Srce je zelo bogato s koencimom Q10, ki je nujen pri pravilnem delovanju srca in pri pravilnem razvoju celic. Srce je bogato tudi s fosforjem, cinkom in selenom. Meso srčne mišice je prav tako bogat vir kolagena in elastina, ki sta pomembna za sklepe.

Jetra:
Jetra so bogat vir vitaminov B kompleksa (še posebej s folno kislino in vitaminom B12), vitamina A in vitaminov E, D in K. Jetra vsebujejo tudi ogromno železa in fosforja ter so bogat vir maščobnih kislin in aminokislin. Vitamin B12 skrbi za zdravo živčevje, vitamin A pa za dober vid in imunski sistem. Železo kot ključni dejavnik pri tvorbi hemoglobina skrbi za pravilno delovanje možganov in aktivnost mišic.

ANALIZA:
surove beljakovine 10,10 %, surove maščobe 8,50%, surovi pepel 1,30 %, surove vlaknine 0,80%, kalcij 0,10%, fosfor 0,15%, vlažnost: 78,60 %.

SESTAVINE:
račje meso 40%, račje srce 20%, račji želodec 17%, račji vrat 10%, mesna juha 8%, račja jetra 5%.

Meso uporabljeno v pasjih konzervah Naturavetal se uporablja tudi za prehrano ljudi.