Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus 100% Kozje Meso 500g

Canis Plus 100% Kozje Meso 500g
Dopolnilna mokra hrana za pse in mačke, praktično zapakirana v obliki klobase iz kozjega mesa. Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov. Mesne sestavine so kakovosti živil primerne za prehrano ljudi. Dopolnilna mokra hrana za pse iz 100% mesa koze je primerna: za pse, ki se hranijo z BARF metodo, za zdrav mesni obrok na potovanjih in na počitnicah, kot zdrav dodatek, za pse, ki so nagnjeni k alergijam in za pse z ledvičnimi težavami, za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati. Kozja klobasa je izvrstnega okusa in s tem najboljša nagrada za vašega kosmatinčka. Naturavetal 100% kozje klobase so odlične tudi pri dietah

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:

ne vsebuje glutena,
ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
hrana za pse brez žitarice,
vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil,
ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).

Dopolnilna mokra hrana pakirana v obliki klobas je primerna tudi za mačke.
  • Cena:

    5,45 €

  • Šifra artikla:

    05621

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naturavetal mokra hrana za pse 100% meso koze - sestavine:
 
Vse sestavine Naturavetal mokre hrane (100% kozja klobasa) so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

Kozje meso:
Kozje meso vsebuje manj maščob v primerjavi z govejim mesom in manj nasičenih maščob kot piščančje meso. Vsebnost beljakovin je podobna kot v govejem mesu. Prav tako vsebuje nižjo vrednost holesterola, celo nižjo od nekatere morske hrane. Kozje meso je velikokrat predpisano v različnih dietah za ljudi z različnimi zdravstvenimi težavami. Čeprav kozje meso spada med rdeče vrste mesa je zelo lahko prebavljivo. Kozje meso je odličen vir železa z malo maščobe in holesterola. Kozje meso pa ni bogato samo z železom, v njem se nahajajo še cink, kalij, selen in vitamini B (B1, B2, B3, B9 in B12).

Notranji organi:
V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

Srce:
Srce oz. srčna mišica je nekoliko težje in bolj gosto meso, ki vsebuje več beljakovin kot navadno mišično meso in več hranil. Srce je zelo bogato s koencimom Q10, ki je nujen pri pravilnem delovanju srca in pri pravilnem razvoju celic. Srce je bogato tudi s fosforjem, cinkom in selenom. Meso srčne mišice je prav tako bogat vir kolagena in elastina, ki sta pomembna za sklepe.

Jetra:
Jetra so bogat vir vitaminov B kompleksa (še posebej s folno kislino in vitaminom B12), vitamina A in vitaminov E, D in K. Jetra vsebujejo tudi ogromno železa in fosforja ter so bogat vir maščobnih kislin in aminokislin. Vitamin B12 skrbi za zdravo živčevje, vitamin A pa za dober vid in imunski sistem. Železo kot ključni dejavnik pri tvorbi hemoglobina skrbi za pravilno delovanje možganov in aktivnost mišic.

ANALIZA: surove beljakovine 12,90%, surove maščobe 7,50%, surovi pepel 1,30%, surove vlaknine 0,20%, kalcij 0,05%, fosfor 0,18%, vlažnost: 75,80%.

SESTAVINE: kozje mišično meso 45%, kozje srce 20%, kozja pljuča 15%, kozje grlo 10%, kozja jetra 5%, kozja mesna juha 5%. 

Meso uporabljeno v Naturavetal 100% kozjih klobasah se uporablja tudi za prehrano ljudi.