Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Yanika antibakterijski sprej 50ml

  Yanika antibakterijski sprej 50ml
  Mačje stranišče je mačje svetišče in tega se pri Yaniki zavedamo.  

  Dejstvo: pri čiščenju mačjega wc-ja ne moremo pobrati ven vseh ostankov urina in mačjih iztrebkov, zato velja,da je mačji wc pravo leglo  bakterij, ki pa jih mucki nehote raznašajo po  stanovanju, mizi, jedilnem pultu, na kavč ali posteljo.

  Rešitev: Z Yaniko boste na popolnoma naraven način uničili 99.9% bakterij v pesku mačjega wc-ja, ter hkrati nevtralizirali neprijatne vonjave.
  • Cena:

   6,50 €

  • Šifra artikla:

   05659

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Uporaba: Ko iz peska odstranite “potičke” nanesite pršilo po celotnem pesku iz razdalje 10cm. Aktivna formula začne delovati v trenutku nanosa.Yanika tako uniči 99.9% bakterij ter hkrati nevtralizira neprijetne vonjave. Pršilo Yanika se po nekaj minutah razdiši  in tako ni moteče za samega mucka.

  Sestavine: alkohol (etanol), alkoholni kis, voda, etericno olje cedre.

  Dejstva
  -pri čiščenju mačjega wc-ja ne moremo pobrati ven vseh ostankov urina in mačjih iztrebkov,
  -mačji wc je pravo leglo bakterij, ki pa jih mucki nehote raznašajo po stanovanju, mizi, jedilnem pultu, na kavč ali posteljo,
  -mačji wc ima neprijeten vonj,
  -vaše stanovanje ima lahko neprijeten vonj po mačjem wc-ju,
  -pesek za mačji wc ni poceni.
  Rešitve
  Z Yaniko boste hitro, enostavno in na popolnoma naraven način uničili 99.9% bakterij v pesku mačjega wc-ja, nevtralizirali boste neprijatne vonjave mačjega wc-ja, nevtralizirali boste neprijetne vonjave v stanovanju, vaš muc ne bo več raznašal bakterij po stanovanju, z Yaniko privarčujete, saj bo uporaba peska za mačji wc dolgotrajnejša.