Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Canis Plus meni za mladičke koza 800g

  Canis Plus meni za mladičke koza 800g
  Naturavetal ponuja mokro pasjo hrano za mladiče v obliki 800 g konzervic. Konzerve vsebujejo meso in notranje organe v kombinaciji z zelenjavno-rastlinskim deležem in zato predstavlajo popoln obrok za pasje mladiče. Vse konzerve vsebujejo kuhano meso v kratkih časovnih intervalih pri nizkih temperaturah, da se ohrani maksimalna vrednost vseh hranil. Konzerve so naravne, brez sintetičnih dodatkov, brez konzervansov, umetnih arom in ojačevalcev okusa. Vsebujejo izključno naravne vitamine in minerale. 

  Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:
  -visok delež svežega mesa, zelenjavo in zelišča kakovosti živil za ljudi,
  -Kakovostne beljakovine,
  -Vsi vitamini in minerali so naravni.

  Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:
  -ne vsebuje glutena,
  -ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
  -hrana za pse brez žitaric,
  -ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil,
  -ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
  -brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).
  • Cena:

   6,95 €

  • Šifra artikla:

   05842

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Naturavetal mokra hrana za mladiče koza - sestavine

  KOZA (mišično meso)
  Kozje meso vsebuje manj nasičenih maščob v primerjavi z govedino in piščancem. Prav tako vsebuje nižjo vrednost holesterola. Meso ee zelo lahko prebavljivo, kar ga loči od drugih vrst rdečega mesa. Kozje meso vsebuje veliko proteinov, je odličen vir železa in vsebuje številne minerale (cink, kalij, selen) ter vitamine B kompleksa (B1, B2, B3, B9 in B12).

  NOTRANJI ORGANI
  V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

  BUČKE
  Bučke vsebujejo številne vitamine (vitamin C, vitamin E, vitamine B kompleksa), minerale (kalij, fosfor, magnezij) in betakaroten. Bučke so zelo lahko prebavljive in se priporočajo pri težavah s prebavo.

  JABOLKA
  Jabolka so polna vlaknin in bogata z vitaminom A in C.

  ŠOTA -  MINERALNO BLATO
  Šotno mineralno blato vsebuje veliko mineralov (kalcija, železa, kalija, magnezija, natrija, cinka, bakra) in huminske kisline. Huminska kislina ima naravni antibakterijski in antivirusni učinek. Huminske kisline lahko okrepijo obrambno zmogljivost, saj prispevajo k regeneraciji črevesne sluznice in tako stabilizirajo zdravo črevesno floro. Šotno blato je zelo dobro za podporo prebavnega sistema in za krepitev imunskega sistema. Šotno mineralno blato vpliva na koži in dlako, da je koža zdrava, dlaka pa svetleča. 

  BRUSNICE
  So odličen vir antioksidatov, ki imajo pomembno vlogo pri krepitvi imunskega sistema vašega psa. Brusnice pomagajo tudi pri težavah s sečili.

  KONOPLJINO OLJE
  Konopljino olje ima idealno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami in ima pomembno vlogo pri lajšanju težav z artritisom, pomaga pri vneti koži, krepi imunski sistem, povečuje vitalnost vašega psa in stabilizira metabolizem.

  JAJČNE LUPINE V PRAHU
  Jajčne lupine v prahu so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Jajčne lupine vzpostavijo ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa.

  REGRAT
  Regrat je rastlina, ki je bogata z vitamini in minerali. Regrat vsebuje veliko vitamina C, vitamina A in vitaminov B kompleksa. Med minerali pa prevladuje kalij. Listi regrata in korenine so bogate še s številnimi drugimi snovmi, kot so: fenolna kislina, holin, flavonoidi, kalijeve soli in kumarini. Regrat ima zaradi svoje sestave diuretičen učinek (pomoč pri čiščenju ledvic, ko nastopi vnetje mehurja pri psu), blagodejno deluje na jetra in krepi vse jetrne funkcije in ima pomembno vlogo pri razstrupljanju organizma, saj steroli pospešijo delovanje žolčnika in s tem izločanje strupov iz organizma.

  SESTAVINE: kozje meso in notranji organi koze 73% (mišično meso koze 40%, kozje srce 20%, kozja pljuča 20%, kozji goltanec 15%, kozja jetra 5%), kozja mesna juha 9%, bučke 7%, šotno mineralno blato 3%, jabolka 3%, brusnice 3%, konopljino olje iz semen 1%, jajčne lupine v prahu 0,5%, regrat 0,5%. 

  ANALIZA: surove beljakovine 11,20 %, surove maščobe 6,20%, surove vlaknine 0,90%, surovi pepel 2,10 %,  kalcij 0,40%, fosfor 0,29%, vlažnost: 78,90%.