Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Canis Plus meni za mladičke jagnj. 800g

  Canis Plus meni za mladičke jagnj. 800g
  Naturavetal ponuja mokro pasjo hrano za mladiče v obliki 800 g konzervic. Konzerve vsebujejo meso in notranje organe v kombinaciji z zelenjavno-rastlinskim deležem in zato predstavlajo popoln obrok za pasje mladiče. Vse konzerve vsebujejo kuhano meso v kratkih časovnih intervalih pri nizkih temperaturah, da se ohrani maksimalna vrednost vseh hranil. Konzerve so naravne, brez sintetičnih dodatkov, brez konzervansov, umetnih arom in ojačevalcev okusa. Vsebujejo izključno naravne vitamine in minerale. 

  Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:
  -visok delež svežega mesa, zelenjavo in zelišča kakovosti živil za ljudi,
  -Kakovostne beljakovine,
  -Vsi vitamini in minerali so naravni.

  Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:
  -ne vsebuje glutena,
  -ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
  -hrana za pse brez žitaric,
  -ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil,
  -ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
  -brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).
  • Cena:

   6,55 €

  • Šifra artikla:

   05843

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Naturavetal mokra hrana za mladiče jagnjetina - sestavine

  JAGNJETINA (mišično meso)
  Jagnječje meso je bogat vir beljakovin, primerno za občutljive in alergične pse zato, ker ga večina psov v svojem življenju še ni poskusila (v primerjavi s piščančjim mesom, ki je najbolj razširjeno). Jagnjetina je izjemnega okusna in je lahko prebavljiva, zato ne obremenjuje želodca. Jagnjetina, v primerjavi z drugimi vrstami mesa, vsebuje več linolne kisline, ki deluje antikancerogeno. Jagnječje meso vsebuje veliko karnitina, ki pospešuje presnovo maščobnih kislin. Vsebuje tudi vitamina A in C ter minerale (natrij, kalcij, železo in kalij, selen). Jagnječje meso je tudi pomemben vir cinka, ki je v drugi hrani manj zastopan in ugodno deluje na imunski sistem. Jagnjetina vsebuje nekaj več vitamina B2 kot ostale vrste mesa, vsebuje pa tudi veliko vitaminov B kompleksa, zlasti vitamin B12.

  NOTRANJI ORGANI
  V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

  PASTINAK
  Pastinak je korenasta zelenjava v sorodu s korenjem. Pastinak je bogati vir vlaknin, ki vzdržujejo zdravo in uravnoteženo črevesno floro, skupaj z številnimi minerali, ki poskrbijo za pravilno delovanje jeter, ledvic in mehurja. Kombinacija mineralov in vitaminov vpliva na večjo odpornost in okrepljen imunski sistem vašega psa. Pastinak deluje tudi kot diuretik, saj zaradi vsebnosti kalija pomaga pri odvajanju vode iz organizma.

  BUČA
  Buče pozitivno vplivajo na pasjo prebavo in sečila. Bogate so z vitaminom A, vlakninami in beta karotenom. 

  ŠOTA -  MINERALNO BLATO
  Šotno mineralno blato vsebuje veliko mineralov (kalcija, železa, kalija, magnezija, natrija, cinka, bakra) in huminske kisline. Huminska kislina ima naravni antibakterijski in antivirusni učinek. Huminske kisline lahko okrepijo obrambno zmogljivost, saj prispevajo k regeneraciji črevesne sluznice in tako stabilizirajo zdravo črevesno floro. Šotno blato je zelo dobro za podporo prebavnega sistema in za krepitev imunskega sistema. Šotno mineralno blato vpliva na koži in dlako, da je koža zdrava, dlaka pa svetleča. 

  GOZDNI SADEŽI
  Mešanica gozdnih jagod skrbi za vse vitamine in minerale v popolnem obroku mokre hrane Naturavetal. Mešanica gozdnih jagod je bogata s C-vitaminom in s številnimi antioksidanti, ki imajo pomembno vlogo pri krepitvi imunskega sistema.

  KONOPLJINO OLJE
  Konopljino olje ima idealno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami in ima pomembno vlogo pri lajšanju težav z artritisom, pomaga pri vneti koži, krepi imunski sistem, povečuje vitalnost vašega psa in stabilizira metabolizem.

  JAJČNE LUPINE V PRAHU
  Jajčne lupine v prahu so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Jajčne lupine vzpostavijo ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa.

  TIMIJAN
  Zelišče, ki skrbi za prebavo in zdravo črevesje, saj ustvarja neprijetno okolje za zajedavce.

  SESTAVINE: jagnječje meso in notranji organi 73% (mišično meso jagnjetine 40%, jagnječje srce 20%, jagnječja pljuča 20%, jagnječji goltanec 15%, jagnječja jetra 5%), jagnječja mesna juha 8%, pastinak 7%, buča 5%, šotno mineralno blato 3%, gozdni sadeži 2,2%,  konopljino olje iz semen 1%, jajčne lupine v prahu 0,5%, timijan 0,3%. 

  ANALIZA: surove beljakovine 11,10 %, surove maščobe 7,30%, surove vlaknine 0,80%, surovi pepel 2,30 %,  kalcij 0,42%, fosfor 0,30%, vlažnost: 77,20%.