Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Pawesome puzzle Spinner toy 1

Pawesome puzzle Spinner toy 1
Predstavljamo Pawesome puzzle za vaše najdražje štirinožne spremljevalce.
9 različnih interaktivnih igrač - sestavljanke, ki miselno izzovejo vašega psa.
Pawesome Puzzle so različnih težavnostnih stopenj. Barve so posebej prilagojene za vid psov. Primerno za vse velikosti psov!

Vsaka interaktivna igrača je narejena po meri 3D tehnike tiskanja iz posebnega bioplastičnega materiala na osnovi sladkornega trsa ali koruznega škroba, odvisno od barve.
Je okolju prijazna in varna za vaše pse.

Kljub temu vas POZORIMO, da svojega psa ne puščate brez nadzora med igranjem s temi igračami. Psi imajo zelo močne čeljusti in zobe in nobena igrača ni čisto varna pred uničenjem pasjih zob in v tem času obstaja nevarnost zadušitve. Pomembno je, da igračo odvzamete psu, ko se poškoduje ali razpade.
Igrače so testirane za vzdržljivost in so te teste uspešno prestale, vendar je še vedno pomembno, da psa nadziramo med igranjem s temi interaktivnimi igračami.
  • Cena:

    23,90 €

  • Šifra artikla:

    06127

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pawesome Puzzle interaktivne igrače za vaše hišne ljubljenčke!
V ponudbi 9 različnih igrač, različnih težavnostnih stopenj.
Vse igrače so zasnovane tako, da bodo vašega hišnega ljubljenčka pritegnile k raziskovanju in iskanju priboljškov.
Izkazale so se za odličen pripomoček pri kurjenju odvečne energije in širjenju miselnih sposobnosti vaših kužkov.

Spinner je vrtljiva igrača, ki vzpodbuja aktivnost vas in vašega psa/mačko. Skrijte priboljške v vdolbine pod vrtljivim diskom. Naj vaš pes/mačka išče, kje so skriti priboljški, zaradi česar poskušajo s tacami oz smrčkom premakniti drsne plošče.

Namig: če ima vaš pes/mačka poškodovano tačko, predlagano, da dvignete igračo na stol ali dvignjeno površino tako, da se pes/mačka igrata izključno z gobcem.

Opozorilo: ne pustite, da vaš pes/mačka žveči ali grize igračo brez vašega nadzora. Ko ste končali z igro pospravite igračo na varno mesto, kjer je pes/mačka ne more doseči. Ta igrača ni namenjena igri otrok. Primerno za pse in mačke vseh velikosti in starosti. Stopnja težavnosti: 1.

Dimenzije osnovne plošče so 160x160mm.

Igrače so zasnovane in izdelane v Sloveniji! Izdelane so iz bio-plastike, ki je pridobljena iz sladkornega trsa ali koruznega škroba.
Lahko jih perete z milom za posodo s toplo vodo, vendar jih NE pomivate v pomivalnih strojih.