Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Pawesome puzzle Spin’n’slide toy 5

Pawesome puzzle Spin’n’slide toy 5
Predstavljamo Pawesome puzzle za vaše najdražje štirinožne spremljevalce.
9 različnih interaktivnih igrač - sestavljanke, ki miselno izzovejo vašega psa.
Pawesome puzzle so različnih težavnostnih stopenj. Barve so posebej prilagojene za vid psov. Primerno za vse velikosti psov!

Vsaka interaktivna igrača je narejena po meri 3D tehnike tiskanja iz posebnega bioplastičnega materiala na osnovi sladkornega trsa ali koruznega škroba, odvisno od barve.
Je okolju prijazna in varna za vaše pse.

Kljub temu vas POZORIMO, da svojega psa ne puščate brez nadzora med igranjem s temi igračami. Psi imajo zelo močne čeljusti in zobe in nobena igrača ni čisto varna pred uničenjem pasjih zob in v tem času obstaja nevarnost zadušitve. Pomembno je, da igračo odvzamete psu, ko se poškoduje ali razpade.
Igrače so testirane za vzdržljivost in so te teste uspešno prestale, vendar je še vedno pomembno, da psa nadziramo med igranjem s temi interaktivnimi igračami.
  • Cena:

    30,90 €

  • Šifra artikla:

    06131

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pawesome puzzle interaktivne igrače za vaše hišne ljubljenčke!
V ponudbi 9 različnih igrač, različnih težavnostnih stopenj.
Vse igrače so zasnovane tako, da bodo vašega hišnega ljubljenčka pritegnile k raziskovanju in iskanju priboljškov.
Izkazale so se za odličen pripomoček pri kurjenju odvečne energije in širjenju miselnih sposobnosti vaših kužkov.

Spin and slide je igrača za zelo aktivne in pametne pse. Skrijte priboljške pod vse vdolbine pod vrtljivim diskom.Pes mora zavrteti disk v pravo smer, da potegne in dvigne vse čepe pod katerimi so priboljški.

Ko skrivate priboljške v igračo, pustite, da vas pes pri tem opazuje. Na začetku skrijte poslastice v vdolbine pod vrtljivim diskom. Pes mora zavrteti disk v pravo smer, da bi lahko dvignil in izvlekel vse čepe pod katerimi so priboljški. Najprej skrijte priboljšek v eno od prostih vdolbin pod vrtljivim diskom, da pes ugotovi kako se disk vrti in kako delujejo čepi, kasneje pa povečujte težavnost s skrivanjem priboljškov pod čep, ki zahtevajo kombinacijo vrtenja diska, drsanja in dvigovanja čepov. Ko pes razume kako igra deluje mu skrijte različno število priboljškov, ne da bi vas pes pri tem oprazoval.

Namig: če ima vaš pes poškodovano tačko, predlagano, da dvignete igračo na stol ali dvignjeno površino tako, da se pes igra izključno z gobcem.

Opozorilo: ne pustite, da vaš pes žveči ali grize igračo brez vašega nadzora. Ko ste končali z igro pospravite igračo na varno mesto, kjer je pes ne more doseči. Ta igrača ni namenjena igri otrok. Primerno za pse vseh velikosti in starosti. Stopnja težavnosti: 3-4.

Dimenzije osnovne plošče so 160x160mm.

Igrače so zasnovane in izdelane v Sloveniji! Izdelane so iz bio-plastike, ki je pridobljena iz sladkornega trsa ali koruznega škroba.
Lahko jih perete z milom za posodo s toplo vodo, vendar jih NE pomivate v pomivalnih strojih.