Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus meni kunec z brokolijem 800 g

Canis Plus meni kunec z brokolijem 800 g
Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:
-visok delež svežega mesa, zelenjavo in zelišča kakovosti živil za ljudi,
-Kakovostne beljakovine,
-Vsi vitamini in minerali so naravni.

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:
-ne vsebuje glutena,
-ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
-hrana za pse brez žitaric,
-ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil,
-ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
-brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).
  • Cena:

    6,95 €

  • Šifra artikla:

    06139

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naturavetal mokra hrana za pse Canis Plus kunec, brokoli in marelice - sestavine

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali.
Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

KUNEC (mišično meso) Beljakovine kunca v popolnem obroku so edini vir živalskih beljakovin, zato je obrok še posebej primeren za pse, ki trpijo za alergijami. Okus kunca je zanimiv za vse pse, ki želijo poskusit nekaj novega in drugačnega, saj še okus kunca ni tako zelo razširjen na pasjem jedilniku. Meso kunca je zelo bogato z beljakovinami (vsebuje več beljakovin kot govedina ali piščanec), bogato je tudi s številnimi minerali in vsebuje zadostno količino železa. Meso kunca je nizkokalorično in je zato primerno tudi za pse, ki so nagnjeni k debelosti.

NOTRANJI ORGANI V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislin.

DIVJAČINA (mišično meso) Divjačina je pusto meso, ki je zelo bogato z različnimi hranilnimi snovmi, z vitamini B kompleksa in z železom. Meso divjačine vsebuje esencialne aminokisline v odličnem razmerju, tako da se lahko zelo hitro vgradijo v mišično maso. Meso divjačine prav tako vsebuje omega-3 in omega-6 maščobne kisline v ustrezne razmerju in vsebuje manj nasičenih maščob od ostalih vrst mesa.

BROKOLI Brokoli vsebuje vitamine A, C in D, antioksidante, betakaroten, vlaknine, folno kislino in številne minerale (kalcij, krom,...). Številni antioksidanti v brokoliju zaščitijo celice pred oksidativnim stresom, zato brokoli tudi v prehrani ljudi velja kot za nekakšno preventivo pred različnimi rakavimi obolenji. Hranjenje z brokolijem mora biti zmerno, tako kot velja tudi za vso ostalo zelenjavo.

MARELICE Marelice vsebujejo veliko karotena, kar zelo ugodno vpliva na imunski sistem, vsebujejo tudi veliko vitamina C, vitamina B1 in B2 ter številne druge rastlinske snovi, ki ugodno vplivajo na kožo in dlako. Od mineralov vsebujejo veliko magnezija, fosforja, kalcija in železa.

KORENČEK Korenček je za psa zdrava zelenjava in večina psov ga ima zelo rada. Korenček vsebuje številne vitamine, minerale in vlaknine. Korenček vsebuje betakaroten (provitamin A), ki se v tankem črevesju in v jetrih s pomočjo encimov pretvarja v vitamin A. Vitamini, minerali in betakaroteni v korenčku skrbijo za zdravje oči, dlake in kože. Zaradi deleža vlaknin (pektina) korenček ugodno vpliva na prebavni trakt in črevesno floro.

LOSOSOVO OLJE Lososovo olje vsebuje esencialne maščobne kisline (omega-3 in omega-6 maščobne kisline) in antioksidante. Omega -3 maščobne kisline so življenjskega pomena za možgane, srce in ožilje. Lososovo olje daje hrani dober okus, pomaga pri prebavnih motnjah in omogoča boljši izkoristek hranil v črevesju. Lososovo olje skrbi za zdravo kožo in lepo sijočo dlako, hkrati pa podpira imunski sistem organizma in zavira vnetja.

JAJČNE LUPINE V PRAHU Jajčne lupine v prahu so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Jajčne lupine vzpostavijo ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa.

VODNA KREŠA Je bogat vir številnih vitaminov (vitamin C, A, folna kislina) in mineralov (jod, železo, kalcij). Vodna kreša pomaga pri odvajanju vode iz telesa in s tem pomaga pri vzdrževanju zdravega urinarnega trakta.

KOPER Koper je lahko v pomoč pri želodčnih in črevesnih težavah (preprečujejo napenjanje psa) in je lahko v pomoč pri odvajanju vode iz telesa (pomoč pri čiščenju ledvic psa).

ANALIZA: surove beljakovine 11,30 %, surove maščobe 6,50%, surovi pepel 2,00 %, surove vlaknine 1,00%, kalcij 0,21%, fosfor 0,18%, vlažnost: 77,00%.

SESTAVINE: Meso kunca - mišičevje 35% in notranji organi 34% (vse od kunca, divjega prašiča in jelena), mesna juha kunca in divjačine 10%, brokoli 8%, marelica 5%, korenček 5%, lososovo olje 1%, jajčne lupine v prahu 1%, koper 0,5%, vodna kreša 0,5%

Meso uporabljeno v Naturavetal pločevinkah se uporablja tudi za prehrano ljudi. Medsebojno usklajena formula z odprto deklaracijo omogoča transparentno podajanje vsebovanih sestavin, ki so primerne tudi za zelo občutljive pse.