Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Platinum Menu Raca in Puran 375g

Platinum Menu Raca in Puran 375g
PLATINUM MENU Raca+Puran je popolna mokra hrana za pse. Zaradi svoje naravno-zdrave sestave ter optimalne prebavljivosti je primerna za odrasle pse vseh starosti in pasem. Pasja hrana PLATINUM MENU Raca+Puran je brez nezaželenih dodatkov, ki obremenjujejo organizem. Vsebuje samo visoko kakovostne sestavine, ki so primerne za prehrano ljudi:
- 83% dnevno svežega perutninskega mesa
- zelenjava z naravnimi antioksidanti
- olja in maščobe, vsebovane v svežem mesu za optimalno ravnovesje maščob.


PLATINUM MENU je kuhan izključno v lastnem mesnem soku in s 65% vlago (koncentrat sokov iz svežega mesa), kar ga naredi idealnega za prehrano psov. Diši kot meso in ima okus po mesu! Vaš kuža bo navdušen! PLATINUM MENU je pakiran v čvrsto in praktično Tetra Recart® embalažo. Okus se tako ohrani od prvega pa vse do zadnjega grižljaja.
  • Cena:

    2,82 €

  • Šifra artikla:

    06213

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Sestavine: Sveže račje meso (42%), sveže puranje meso (41%), suh pivski kvas, sušena zelenjava (brokoli, korenje, por), grah, lososovo olje, olivno olje.

Analiza: Surove beljakovine 14,60%, surove maščobe in olja 9,9%, surovi pepel 2,9%, surove vlaknine 0,48%, kalcij 0,95%, fosfor 0,54%, vlaga (koncentrat sokov iz svežega mesa) 67,00%.


Dodatki na kilogram hrane:
Vitamini: 3a671/vitamin D3 480 IU, 3a700/vitamin E 60 mg. Elementi v sledeh: 3b405/bakrov sulfat pentahidrat 1 mg, 3b603/Cinkov oksid 15 mg, 3b801/natrijev selenit 0,03 mg.

Zakaj izbrati PLATINUM mokro hrano za pse?

V običajno mokro hrano za pse dodajajo vodo ali razredčeno mesno juho, ki poskrbi za veliko vsebnost vlage, vendar je hranilna vrednost takšne hrane dosti manjša. Vsak 375 g paket PLATINUM MENU mokre pasje hrane ustreza hranilni vrednosti 800 g paketa običajne premium mokre hrane za pse. Tako vaš pes potrebuje veliko manjšo količino hrane, kot bi jo pri običajni mokri hrani za pse.

Pri PLATINUM MENU mokri hrani za pse dajejo velik poudarek na kakovost živil, ki se nahajajo v njihovi visoko kakovostni mokri hrani za pse. Zato so se odločili za drugačno pot pri predelavi teh sestavin. Zavestno so se odločili reči NE dodajanju vode – popolna mokra hrana je tako kuhana v lastnem mesnem soku!

Skrbna priprava mokre hrane v Tetra Recart®.

Pri pripravi visoko kvalitetne mokre hrane za pse nimajo pomembno vlogo le sestavine, ampak je bistvenega pomena tudi zaščita hranil!

Zato so pri PLATINUM MENU pakiranju uporabili inovativno pot – v posebnem pakiranju iz skupine Tetra Pak je mogoče pazljivo kuhanje s paro v lastnem mesnem soku. Zahvaljujoč posebni obliki Tetra Recart® je potreben zelo kratek čas kuhanja, kar ohranja pomembne hranilne snovi in vitamine. Poleg tega je embalaža okolju prijazna in se da 100% reciklirati. Zaradi velike razdalje od ovoja do sredine pločevinke je potrebno dosti več časa za kuhanje hrane okoli sredine pločevinke, zato je hrana ob robu pločevinke pogosto prekuhana. Ozka Tetra Recart® embalaža omogoča optimalno in hitro kuhanje hrane.