Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Beco Morska Zvezda Sindy L

  Beco Morska Zvezda Sindy L
  Morska zvezda Sindy je eko plavajoča igračka, ki je narejena iz recikliranih plastenk.  V njej se skriva interaktivni piskač, ki ga je prav tako mogoče reciklirati. Sindy ima dvojne šive, prekrivata pa jo dve plasti materiala. Obrobljena je s posebej debelo črno obrobo, kar jo naredi še bolj trpežneo in odporno.

  Poleg tega pa Sindy odlično plava in se dobro znajde prav v vsaki vodi. Prosimo pa, da v vodi ne ostane, pač pa naj se vrne z vami domov. Le tako bomo skupaj rešili naša morja.
  • Cena:

   17,00 €

  • Šifra artikla:

   06288

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Na voljo je v 2 velikostih:
  • M – 25 x 25cm
  • L – 30 x 30cm

  ZAKAJ JE MORSKA ZVEZDA SINDY NEKAJ POSEBNEGA?

  Morska zvezda Sindy je del BecoPets družine igračk! Igrače, ki jih ustvarja BecoPets so vedno okolju prijazne in tako prijazne tudi do vseh živali. Vsak član BecoPets dru?žne dobi ob pridružitvi ekipi svojo žival, ki ga predstavlja. To pa je bil tudi navdih za nastanek serije mehkih a izjemno trpežnih piskajočih pasjih igrač. Vsaka žival je narejena izrecikliranega polifila (odslužene reciklirane plastenke), kar naredi igrače še posebej mehke ter seveda ekološke.

  Najbrž se prav vsi strinjamo, da na smetišču pristane čisto preveč plastenk. S ponovno uporabo se razbremeni vpliv na okolje, saj je tudi postopek reciklaže plastenk v polifil energetsko manj potraten kot proizvodnja novega polifila.

  Prednosti:
  -80% recikliranih plastenk
  -dvojni šivi
  -dvojni material
  -trpežne in odporne
  -z glasnim piskačem
  -plavajo na vodi.