Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Beco Igrača iz Konoplje Žoga S

  Beco Igrača iz Konoplje Žoga S
  Beco Jungle igrače iz vrvi so narejene iz bombaža in antibakterijske konoplje. To pomeni, da igrače med igro čistijo pasje zobe, seveda pa tudi to da ne vsebujejo prav nobenih umetnih materialov. Poleg tega so igrače okolju prijazne in se lahko po uporabi brez slabe vesti zavržejo – čez čas se bodo namreč popolnoma razgradile. Kot vse ostale Beco Pets igrače, so tudi Jungle igrače iz vrvi plod etične proizvodnje in morajo prestati zahtevna kakovostna testiranja.
  • Cena:

   5,50 €

  • Šifra artikla:

   06373

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  To je močna in naravna igrača iz konoplje v obliki žoge. Odlična igrača za čiščenje pasjih zob in krepitev čeljusti in obenem predstavlja za psa tudi zabavno igro.

  Vsi vemo, kako se lahko kuža naveže na svojo najljubšo igračo. Malo manj pa nam je navadno znano, kako so izdelki za naše živali narejeni in kaj je sploh v njih. Pri Beco Pets vztrajno iščejo naravne in ekološke materiale, ki predstavljajo alternativo sintetičnim materialom, ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni. Ob uporabi Beco Pets igrač namreč vedno vemo, kaj točno ima naš kuža v gobčku in kaj držimo v rokah med igro.

  Material: bombaž in konoplja.

  Velikost: S – 7.5 x 7.5 x 7.5cm