Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  MSM v prahu 800g

  MSM v prahu 800g
  Znan je po svojih protibolečinskih lastnostih.
  Je pomemben gradnik celic.
  Pomaga pri vnetjih in oteklinah.
  Kot mineral lepote poskrbi za lepo kožo, dlako in kremplje.
  Odpravlja utrujenost in pomankanje energije.
  • Cena:

   22,50 €

  • Šifra artikla:

   06433

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Methylsulfonil metan je oblika naravnega organskega žvepla, pridobljenega iz skorje borovcev, ki ga telo zlahka absorbira in uporabi za normalen potek številnih telesnih procesov. Nastaja pri rastju alg v oceanih in izhlapeva v ozračje. V obliki dežja pade na zemljo in postane hranilo za vse organizme. Največ ga vsebujejo rastline, ki so izpostavljene obilnemu deževju (npr. skorja borovcev, aloe vera..). Veliko žvepla vsebuje tudi surova organska zelenjava in sadje. Polovica vsega žvepla v telesu se nahaja v kosteh, mišicah in koži. Pomembno sodeluje pri tvorbi kolagena, glavne sestavine veznega tkiva in hrustanca ter gradnji celic. Je nepogrešljiv v primerih težav s kostmi (artroza, artritis, revma), alergij, astme, pomankanja energije in slabše vzdržljivosti.MSM ni toksičen.

  MSM Roberta Franza je pridobljen iz skorje borovcev. 

  MSM je močan antioksidant.

  Ob uporabi MSM koža postane mehkejša, bolj prožna, dlaka raste hitreje, je bolj gosta in sijoča in kremplji so močnejši. MSM varuje sklepe in deluje preventivno in protivnetno.

  Sestavine:

  MSM metilsulfonilmetan,

  organska žveplova spojina

  Doziranje: začnemo z 1/2 čajne žličke zamešane v hrano, po 1-2 tednih lahko povišamo na celo čajno žličko in pri večjih psih stopnjujemo do 3 čajnih žličk na dan. 

  Pakiranje: 800 g