Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Pawesome puzzle Triple sniffer toy 7

  Pawesome puzzle Triple sniffer toy 7
  Predstavljamo Pawesome puzzle za vaše najdražje štirinožne spremljevalce.
  9 različnih interaktivnih igrač - sestavljanke, ki miselno izzovejo vašega psa.
  Pawesome Puzzle so različnih težavnostnih stopenj. Barve so posebej prilagojene za vid psov. Primerno za vse velikosti psov!

  Vsaka interaktivna igrača je narejena po meri 3D tehnike tiskanja iz posebnega bioplastičnega materiala na osnovi sladkornega trsa ali koruznega škroba, odvisno od barve.
  Je okolju prijazna in varna za vaše pse.

  Kljub temu vas POZORIMO, da svojega psa ne puščate brez nadzora med igranjem s temi igračami. Psi imajo zelo močne čeljusti in zobe in nobena igrača ni čisto varna pred uničenjem pasjih zob in v tem času obstaja nevarnost zadušitve. Pomembno je, da igračo odvzamete psu, ko se poškoduje ali razpade.
  Igrače so testirane za vzdržljivost in so te teste uspešno prestale, vendar je še vedno pomembno, da psa nadziramo med igranjem s temi interaktivnimi igračami.
  • Cena:

   56,90 €

  • Šifra artikla:

   06534

  Brezplačna dostava

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Pawesome Puzzle interaktivne igrače za vaše hišne ljubljenčke!
  V ponudbi 9 različnih igrač, različnih težavnostnih stopenj.
  Vse igrače so zasnovane tako, da bodo vašega hišnega ljubljenčka pritegnile k raziskovanju in iskanju priboljškov.
  Izkazale so se za odličen pripomoček pri kurjenju odvečne energije in širjenju miselnih sposobnosti vaših kužkov.

  Triple sniffer v sebi skriva kar tri tehnike igranja!
  V njemu najdemo vrtljivo igračo, ki vzpodbuja aktivnost vas in vašega psa/mačko. Skrijte priboljške v vdolbine pod vrtljivim diskom. Naj vaš pes/mačka išče, kje so skriti priboljški, zaradi česar poskušajo s tacami oz smrčkom premakniti drsni disk. Ko pes/mačka osvoji tehniko lahko za težjo težavnost dodate še čepe. Skrijte priboljške pod čepe. Naj vaš pes/mačka išče, kje so skriti priboljški, zaradi česar poskušajo s tacami oz smrčkom premakniti ali dvigniti čepe. Šele ko odstrani vse čepe lahko zavrti vrtljivi disk.
  Ko skrivate priboljške v igračo, pustite, da vas pes pri tem opazuje. Na začetku skrijte poslastice v vdolbine pod vrtljivim diskom. Pes mora zavrteti disk, da pride do priboljškov. Nato skrijte priboljšek v eno od prostih vdolbin pod čepom, da pes ugotovi kako delujejo čepi, kasneje pa povečujte težavnost s skrivanjem priboljškov pod čep in disk, ki zahtevajo kombinacijo vrtenja diska in dvigovanja čepov. Ko pes razume kako igra deluje mu skrijte različno število priboljškov, ne da bi vas pes pri tem opazoval.
  Tretjo tehniko pa najdemu na robu plošče. Skrijte priboljške v vdolbine pod ploščicami. Naj vaš pes/mačka išče, kje so skriti priboljški, zaradi česar poskušajo s tacami oz smrčkom premakniti drsne ploščice. Za otežitev igre lahko med drsne ploščice postavite če kakšen čep. Pes/mačka bo moral/a prvo odstraniti čep, da bo lahko nato premikal/a drsne plošče in pod njimi našel/a priboljšek.

  Plošče so različnih oblik in barv tako, da so odlične tudi za učenje prepozavanje le teh.

  Namig: če ima vaš pes/mačka poškodovano tačko, predlagano, da dvignete igračo na stol ali dvignjeno površino tako, da se pes/mačka igrata izključno z gobcem.

  Opozorilo: ne pustite, da vaš pes/mačka žveči ali grize igračo brez vašega nadzora. Ko ste končali z igro pospravite igračo na varno mesto, kjer je pes/mačka ne more doseči. Ta igrača ni namenjena igri otrok. Primerno za pse in mačke vseh velikosti in starosti. Stopnja težavnosti: 3-4.

  Dimenzije osnovne plošče so 200x200mm.

  Igrače so zasnovane in izdelane v Sloveniji! Izdelane so iz bio-plastike, ki je pridobljena iz sladkornega trsa ali koruznega škroba.
  Lahko jih perete z milom za posodo s toplo vodo, vendar jih NE pomivate v pomivalnih strojih.