Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Yanika Milo za tačke z medom 90g

  Yanika Milo za tačke z medom 90g
  To obdobje je naša glavna skrb kako najbolje očistiti tačke po sprehodu na čim bolj nežen način, zato smo za vaše kosmatince pripravili popolnoma naravno milo, primerno za pogosto uporabo – po vsakem sprehodu.
  • Cena:

   9,90 €

  • Šifra artikla:

   06599

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Milo bo hitro in učinkovito odstranilo vso nesnago ter nevtraliziralo neprijetne vonjave.
  Milo je primerno za blažitev razdražene kože.
  Primerno za uporabo za mladičke in alergike.

  Trda mila so narejena tradicionalnem postopku, za še bolj nežno umivanje tačk pa smo milu dodali med.
  Zdravilna moč medu je znana že tisočletja. Za rane so ga uporabljali že stari Egipčani in Sumerci, z njim je zdravil tudi Hipokrat. Med rane pospešeno čisti in celi. Dokazano deluje proti bakterijam v ranah ter celo proti tistim, ki so odporne na antibiotike (MRSA in VRE). Čebele pri proizvodnji medu uporabljajo določen encim, ki skrbi za to, da se sladkor spremeni v vodikov peroksid, ki je zelo učinkovit antiseptik.

  Vsebuje izbrana eterična olja, ki imajo protivirusno in antibakterijsko delovanje. Nežno očisti tačke, po vsakem sprehodu.

  ZAKAJ JE POMEMBNA UPORABA MILA - ZAKAJ SAMO VODA NI DOVOLJ?
  Virus ima lipidno ovojnico (ovojnico sestavljeno iz maščob) zato ga voda ne moti in ne uniči virusa. Milo pa po drugi strani pa predre virusno ovojnico in uniči virus na naraven način. Pomembno je vedeti, da milo ni zdravilo iz z njim ne zdravimo bolezni, vendar pa lahko z milom preprečimo prenos virusa in bakterij v stanovanje na naraven način brez uporabe dezinfekcijskih sredstev.