Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Canis Plus meni za mladičke govedina400g

  Canis Plus meni za mladičke govedina400g
  Mokra popolna hrana za mladiče Canis Plus – GOVEDINA.
  Popolna mokra hrana za mladiče je primerna: za vse mladiče, ki preferirajo mokro hrano.

  Mokra hrana Canis Plus je popoln obrok za vse pasje mladiče
  -alternativa za vse, ki hranite svoje mladiče po BARF,
  -konzervice so odlična rešitev tudi za dopuste in počitnice,
  -kot kombinacija pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za mladiče Canis Plus,
  -za mladiče, ki so nagnjeni k alergijam in za mladiče z ledvičnimi težavami,
  -za mladiče, ki jih želite razvajati in pocarkljati.

  Popolna mokra hrana z okusom govedine je izvrstnega okusa in s tem najboljša nagrada za vašega kosmatinčka.

  Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:
  -100% sveže meso, zelenjavo in zelišča,
  -kakovosti živil za ljudi,
  -kakovostne beljakovine,
  -vsi vitamini in minerali so naravni.

  Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:
  -ne vsebuje glutena,
  -ne vsebuje pšenice,
  -soje in mlečnih izdelkov,
  -hrana za mladičke brez žitaric ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov, brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).
  • Cena:

   4,35 €

  • Šifra artikla:

   07059

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Naturavetal mokra hrana za mladiče govedina - sestavine.

  Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za mladiče so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali.
  Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

  GOVEJE MIŠIČNO MESO
  Naturavetal hrana za pasje mladiče vsebuje samo kvalitetne beljakovine govejega mišičnega mesa (beljakovine, ki so namenjene tudi človeški prehrani) in naravne sestavine z visoko biološko vrednostjo.
  Goveje meso je bogato s proteini, minerali (kalcij, železo, magnezij, fosfor, kalij) in vitamini (vitamin A, vitamini B1, B2, B6, vitamin C in vitamin E).

  NOTRANJI ORGANI
  V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom.
  Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislinami.

  BROKOLI
  Brokoli vsebuje vitamine A, C in D, antioksidante, betakaroten, vlaknine, folno kislino in številne minerale (kalcij, krom,...).
  Številni antioksidanti v brokoliju zaščitijo celice pred oksidativnim stresom, zato brokoli tudi v prehrani ljudi velja kot za nekakšno preventivo pred različnimi rakavimi obolenji.

  KORENČEK
  Korenček je za psa zdrava zelenjava in večina psov ga ima zelo rada. Korenček vsebuje številne vitamine, minerale in vlaknine.
  Korenček vsebuje betakaroten (provitamin A), ki se v tankem črevesju in v jetrih s pomočjo encimov pretvarja v vitamin A. Vitamini, minerali in betakaroteni v korenčku skrbijo za zdravje oči, dlake in kože.
  Zaradi deleža vlaknin (pektina) korenček ugodno vpliva na prebavni trakt in črevesno floro.

  ŠOTA - MINERALNO BLATO
  Šotno mineralno blato vsebuje veliko mineralov (kalcija, železa, kalija, magnezija, natrija, cinka, bakra) in huminske kisline.
  Huminska kislina ima naravni antibakterijski in antivirusni učinek. Huminske kisline lahko okrepijo obrambno zmogljivost, saj prispevajo k regeneraciji črevesne sluznice in tako stabilizirajo zdravo črevesno floro.
  Šotno blato je zelo dobro za podporo prebavnega sistema in za krepitev imunskega sistema. Šotno mineralno blato vpliva na koži in dlako, da je koža zdrava, dlaka pa svetleča.

  HRUŠKA
  Hruške so bogate z vlakninami, pektinom in kalijem.

  KONOPLJINO OLJE
  Konopljino olje ima idealno razmerje med omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami in ima pomembno vlogo pri lajšanju težav z artritisom, pomaga pri vneti koži, krepi imunski sistem, povečuje vitalnost vašega psa in stabilizira metabolizem.

  JAJČNE LUPINE V PRAHU
  Jajčne lupine v prahu so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Jajčne lupine vzpostavijo ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa.

  VODNA KREŠA
  Je bogat vir številnih vitaminov (vitamin C, A, folna kislina) in mineralov (jod, železo, kalcij). Vodna kreša pomaga pri odvajanju vode iz telesa in s tem pomaga pri vzdrževanju zdravega urinarnega trakta.

  MORSKE ALGE V PRAHU
  Morske alge vsebujejo številne minerale, vitamine, aminokisline in elemente v sledeh. Kalcij morskih alg je 100% naravni vir kalcija, jod iz morskih alg pa je ključni mineral za normalno delovanje organizma.

  ANALIZA: surove beljakovine 11,30 %, surove maščobe 7,10%, surove vlaknine 1,00%, surovi pepel 2,20 %, kalcij 0,42%, fosfor 0,30%, vlažnost: 77,10%.

  SESTAVINE: goveje meso in notranji organi 74% (goveje mišično meso 40%, goveje srce 20%, goveja pljuča 20%, goveji vamp 15%, goveja jetra 5%), goveja mesna juha 9%, brokoli 5%, korenje 4%,
   šotno mineralno blato 3%, hruške 2,8%, konopljino olje iz semen 1%, jajčne lupine v prahu 0,5%, vodna kreša 0,5%, morske alge v prahu 0.2%.

  Navodila za hranjenje glede na trenutno telesno težo psa: mladički do 7. meseca starosti: približno 5-8% telesne teže na dan mladički od 7.-12. meseca starosti: približno 3-5% telesne teže na dan