Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  NutriBio probiotik 150 g

  NutriBio probiotik 150 g
  Probiotik za naravno ravnovesje in regulacijo črevesne mikroflore.
  • Cena:

   9,00 €

  • Šifra artikla:

   07142

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Naravna črevesna mikroflora je občutljiva na različne notranje dražljaje kot so napake v hranjenju, sprememba hrane, zdravljenje z antibiotiki in tudi na zunanje vplive kot so spremembe v pogojih reje, spremembe okolja, neugodni klimatski pogoji, transport.
  Pri porušenju ravnovesja naravne mikroflore se začno množiti patogeni mikroorganizmi in zajedavci, ki predstavljajo nevarnost za razvoj bolezni.
  Zato je zdrava črevesna mikroflora pomemben dejavnik prehrane in uspešne vzreje.

  Vzdrževanje naravnega ravnovesja je lahko podprto z dodajanjem NutriBio®PET praška, ki vsebuje mlečnokislinske bakterije v visoki koncentraciji in ustrezni hranljivi substrat.
  Uporaba probiotikov, ki se v naravni obliki pojavljajo kot mikroorganizmi, pomaga obnoviti in vzpostaviti ravnovesje mikroflore v prebavnem traktu v primerih stresa, bolezni ali po terapiji z antibiotiki, posledično pripomorejo k boljši rastnosti in proizvodnosti.
  Probiotiki naseljujejo črevesje gostitelja in tako izpodrivajo patogene mikroorganizme.

  Sestava: posneto mleko v prahu, dekstroza.

  Analitske sestavine: surove beljakovine 28%, surova olja in maščobe 0,8%, surova vlaknina 1,5%, surovi pepel 12%, natrij 0,4%, lizin 2,6%, metionin 0,6%.
  Dodatki v 1 kg: zootehnični dodatki - stabilizatorji mikroflore: 1 x 1011 CFU probiotikov Enterococcus faecium NCIMB 10415 (4b1707) iz rodu Lactobacillus sp.

  Navodilo za uporabo: Za zagotavljanje zaščite naravne črevesne mikroflore s koristnimi mlečnokislinskimi bakterijami ponudimo živalim NutriBio®PET prašek.
  NutriBio®PET prašek uporabite v primeru tveganja prebavnih motenj (driske), med njimi ali po njih, v primeru bolezni in uporabe antibiotikov za ponovno naselitev in stabilizacijo naravne črevesne mikroflore.
  NutriBio®PET prašek vmešajte v hrano ali v toplo vodo (do 35°C).

  Doziranje: Psi: 1,5 g do 5 g na dan.
  Dodajajte hrani vsaj 1 do 2 tedna, po potrebi uporabo podaljšajte.

  Mačke: 1,5 g na dan.
  Dodajajte hrani vsaj 1 do 2 tedna, po potrebi uporabo podaljšajte. *1 izravnana kavna žlička je približno 1,5 g. 1 izravnana jušna žlica je približno 5 g.

  Pakiranje: 150 g