Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  MAC's konzerva Mono Sensitive Puran 400g

  MAC's konzerva Mono Sensitive Puran 400g
  Popolna mokra hrana za pse MAC's MONO vsebuje izključno najboljše meso purana v kombinaciji s sladkim krompirjem. Zaradi brezžitne recepture je še posebej primerna za občutljive ali alergične pse. S skrbno pripravo in dodanimi vitamini in minerali zagotavlja popoln in naraven obrok za vašega psa.
  NE VSEBUJE žit, soje, živalske in kostne moke.
  NE VSEBUJE umetnih konzervansov, arom, barvil in ojačevalcev okusa. 
  NE VSEBUJE stranskih proizvodov živalskega porekla. 
  NE VSEBUJE dodanih soli in sladkorjev. 
  Proizvedeno brez poskusov na živalih!
  • Cena:

   3,39 €

  • Šifra artikla:

   07157

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  SESTAVINE: 93,7% puran (sestoji iz puranjega mesa, puranjih src, puranjih želodčkov, puranjih jeter, puranjih vratov, puranje mesne juhe), sladek krompir (5%), minerali (1%), laneno olje (0,2%), moka morskih alg (0,1%).

  ANALITSKA SESTAVA: surove beljakovine 11,1%, surove maščobe 5,6 %, surovi pepel 2,5%, surove vlaknine 0,4 %, vlaga 78,0 %.

  NAVODILA ZA HRANJENJE: Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam. Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.