Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Potovalna posoda Roadrefresher 0,6l

Potovalna posoda Roadrefresher 0,6l
ROAD REFRESHER - POSODA ZA VODO BREZ POLIVANJA - posoda je primerna za uporabo doma ali na poti. Zaradi posebne oblike se voda ne poliva, tudi med vožnjo.
  • Cena:

    21,40 €

  • Šifra artikla:

    07311

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Praktična posoda za vodo za pse z ježki na spodnji strani, idealna za potovanja z avtom, pametna konstrukcija s plavajočim vložkom preprečuje polivanje in packanje okoli posode.

Tridelna konstrukcija potovalne posode je sestavljena iz sklede, plavajočega vložka in previsnega roba. Omogoča optimalno oskrbo vašega psa z vodo na potovanjih, tudi med vožnjo z avtom.
Posoda je nedrseča in ima trakove ježke na spodnji strani, ki se lahko pritrdijo na preproge ali tla v prtljažniku. Tako bo omogočeno varno stojišče tudi na ovinkih ali ob nepredvidenih sunkovitih gibih.
Plavajoči vložek omejuje količino razpoložljive vode, da lahko vaš pes vsakič pije, brez prekomernega polivanja. Poleg tega poskrbi posebna oblika roba zato, da se voda ne poliva in okoli posode ne nastajajo luže.

Za čiščenje lahko potovalno posodo Road Refresher popolnoma enostavno razstavite in ponovno sestavite skupaj. Pameten pripomoček za skupne izlete in dolge vožnje z avtom, kar pripomore k sproščeni vožnji.

-Posoda za vodo za pse
-Posebna tridelna konstrukcija, idealna za potovanja z avtom
-Nedrseča: s trakovi ježki na spodnji strani, se pritrdijo na preproge in tla prtljažnika, poskrbijo za varno stojišče tudi na ovinkih ali pri nepredvidenih manevrih pri vožnji
-Omejena količina vode: plavajoč vložek postavlja vedno le majhno količino vode na voljo, preprečuje prekomerno polivanje
-Rob proti špricanju vode: previsna oblika roba preprečuje polivanje in packanje okoli posode
-Enostavna za čiščenje: enostavno razstavljiva in ponovno sestavljiva posoda
-Vsestransko uporabna: odlična za dolge vožnje z avtom z vašim psom v prtljažniku, primerna tudi za doma ali potovanja

Barva: različne barve
Material: plastika
Velikost: 19x8cm, 0,6l