Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Canina Zimski balzam za blazinice tačk

  Canina Zimski balzam za blazinice tačk
  Canina ZIMSKI BALZAM za preprečevanje nastanka ledenih kristalov in snežnih kepic med blazinicami.
  • Cena:

   14,99 €

  • Šifra artikla:

   07508

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Balzam brez vsebnosti vode – s karitejevim maslom, čebeljim voskom in mareličnim oljem.
  Preprečuje izsušitev blazinic na pasjih tačkah in nastanek razpok na površini blazinic, ki so v zimskem času obremenjene z mrazom, vlago, soljo, ki je potresena po pločnikih, snegom in ledom.

  Ker Canina ZIMSKI BALZAM ZA BLAZINICE TAČK ne vsebuje vode, površina blazinic zunaj ne more zmrzniti, tako naredi film na katerega se ne more prijeti sneg ali led. Poleg tega čebelji vosek naredi zaščitno plast na blazinicah in na kožici med prsti, tako se led, sol in umazanija ne prime na kožo in na dlake med prsti.
  Olje koščic marelic in karitejevo maslo negujejo in utrjujejo blazinice in ohranjajo elastičnost. Tako preprečimo razpoke in manjše ranice, ki jih povzročijo zimske razmere.

  Canina ZIMSKI BALZAM ZA BLAZINICE TAČK preprečuje nastanek ledenih kristalov med prsti.
  Psi gredo lahko brez problema na daljše sprehode, ne da bi se jim sneg in led nabiral na tačkah. To je še posebej pomembno za pse, ki vlečejo sani, lovske pse in pse reševalce.
  Olje čajevca in neemovo olje v Canina ZIMSKI BALZAM ZA BLAZINICE TAČK preprečuje lizanje in grizenje tačk, hkrati pa negujejo in oskrbujejo blazinice s svojimi hranilnimi olji.

  Canina ZIMSKI BALZAM ZA BLAZINICE TAČK pred vsakim sprehodom namažite čiste blazinice tačk (z roko ali mehko krpo). Vmasirajte tudi v kožico med blazinicami in med prsti.
  Uporabi se lahko tudi za nego v notranjih prostorih po sprehodu.