Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus Govedina&repa&jabolko 400g

Canis Plus Govedina&repa&jabolko 400g
Popolna mokra hrana za pse je primerna:
-samostojno hranjenje psa, saj so Naturavetal pločevinke govedine, repe in jabolka uravnožen obrok.
-za pse, ki so hranjenji z BARF.
Canis Plus popolna mokra hrana za pse vsebuje sveže meso in vse potrebne vitamine, minerale in elemente v sledeh, ki so življenjsko pomembni za zdravo in kvalitetno življenje psa.
Za BARFarje je to okusen in kakovosten mesni obrok v pločevinkah, idealna rešitev na potovanjih in počitnicah ali kadar potrebujete hiter, enostaven in že pripravljen svež obrok.
-kot kombinacija pri hranjenju s hladno stiskano suho hrano za pse Canis Plus. za pse, ki jih želite preprosti razvajati in pocarkljati.
Popolna mokra hrana z okusom govedine je pravo gurmansko razvajanje.

Canis Plus mokra hrana vsebuje kakovostno goveje meso in neočiščene (zelene) vampe. Vampi so del prebavnega trakta prežvekovalcev, kjer se rastlinska hrana razkraja s pomočjo mikroorganizmov. Zato neočiščeni goveji vampi vsebujejo veliko dragocenih vitaminov, mineralov in elementov v sledeh.
Celoten mesni meni je usklajen z zelenjavo, sadjem in zelišči. Dodano je tudi lososovo olje, prah jajčnih lupin za oskrbo s kalcijem.

Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:
-100% sveže meso, zelenjavo in zelišča,
-kakovosti živil za ljudi,
-kakovostne beljakovine,
-vsi vitamini in minerali so naravni.

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:
-ne vsebuje glutena,
-ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
-hrana za pse brez žitaric,
-ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil,
-ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
-brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).
  • Cena:

    4,46 €

  • Šifra artikla:

    07547

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naturavetal mokra hrana za pse - sestavine

Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali.
Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

MIŠIČNO MESO GOVEDINE
Goveje meso v Naturavetal pločevinkah je bavarska pašna govedina "Weiderind", za katero veljajo strogi standardi. Naravovarstveniki in pridelovalci so skupaj razvili novo znamko Weinerwald - Weiderind oz. v prevodu govedina s pašnika. Za proizvodnjo te vrste mesa veljajo strogi pogoji. Kmetje lahko meso pod tem imenom prodajajo izključno takrat, ko je govedo na pašniku preživelo vsaj 200 dni.

NOTRANJI ORGANI
V primerjavi z mišičevjem so notranji organi bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so bogati tudi z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo.

NEOČIŠČENI VAMPI
So prava zakladnica vitaminov in mineralov za psa. Zeleni vampi so odlični naravni probiotiki za psa, ki bodo posrkrbeli za uravnano črevesno floro in okrepili imunski sistem psa. Zeleni vampi prav tako vsebujejo številne prebavne encime, ki bodo podprli prebavo psa.

REPA
Repa je bogata z vlakninami, vitaminom C, vitaminom B6, bogata je tudi s folno kislino in je dober vir magnezija. Deluje kot naravni diuretik.

BUČKE
Bučke vsebujejo številne vitamine (vitamin C, vitamin E, vitamine B kompleksa), minerale (kalij, fosfor, magnezij) in betakaroten.

JABOLKA
Jabolka so polna vlaknin in bogata z vitaminom A in C.

LOSOSOVO OLJE
Lososovo olje je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega-3 in omega-6 maščobne kisline) in antioksidanti. Hrani daje dober okus, pomaga pri prebavnih motnjah in omogoča boljši izkoristek hranil v črevesju. Lososovo olje skrbi za zdravo kožo in lepo sijočo dlako, hkrati pa podpira imunski sistem organizma in zavira vnetja.

ŠIPEK
Za krepitev imunskega sistema in večjo vitalnost. Šipek izboljša gibljivost sklepov in podpira imunski sistem, saj je bogat z vitamini A, B,C, E in minerali (kalij in magnezij).

MAJARON
Vsebuje čreslovine in grenčine, ki podpirajo delovanje žolča in jeter. Marajor se uporablja kot naraven konzervans.

KOPER
Koper je lahko v pomoč pri želodčnih in črevesnih težavah (preprečujejo napenjanje psa) in je lahko v pomoč pri odvajanju vode iz telesa (pomoč pri čiščenju ledvic psa).

JAJČNE LUPINE V PRAHU
Jajčne lupine v prahu so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Jajčne lupine vzpostavijo ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa.

ANALIZA: surove beljakovine 11,20 %, surove maščobe 6,50%, surovi pepel 1,70 %, surove vlaknine 0,90%, kalcij 0,20%, fosfor 0,18%, vlažnost: 79,30%.

SESTAVINE: 69% govejega mišičnega mesa in notranjih organov (54% mišično goveje meso, 23% neočiščeni vampi, srce 15%, jetra 8%), goveja mesna juha 9,5%, repa 7%, bučke 7%, jabolka 5%, lososovo olje 0,5%, šipek v prahu 0,5%, koper 0,5%, majaron 0,5%, jajčne lupine v prahu 0,5%