Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Flexadin tablete za zaščito sklepov 30tb

Flexadin tablete za zaščito sklepov 30tb
Dopolnilna prehrana za zaščito sklepov, ki vsebuje Glukozamin, Hondroitin sulfat, Harpagophytum.
  • Cena:

    29,99 €

  • Šifra artikla:

    07739

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Flexadin je prvi proizvod, ki združuje prednosti glukozaminov in hondroitina skupaj z unikatnim delovanjem vražjega krempeljca.

 Zakaj izbrati Flexadin prehransko dopolnilo za podporo sklepov?

- Molekularna teža in čistost sta pomembna faktorja, ki zagotavljata učinkovitost sestavin produkta. Flexadin vsebuje glukozamin hidroklorid visoke čistosti (99%) ter hondroitin visoke čistosti in nizke molekularne teže.
- Proizvodni standardi Flexadina so zelo visoki in v skladu z zahtevnimi standardi farmacevtske industrije, kar zagotavlja visoko varnost produkta.
- Flexadin vsebuje unikatno kombinacijo sestavin, ki zagotavljajo dobro in celovito podporo sklepom. Kombinacija sestavin popelje zaščito sklepov korak dlje, nudi potrebna hranila in pomaga vzdrževati zdravje sklepov ter izboljšati kvaliteto življenja vašega ljubljenca. 

GLUKOZAMIN HIDROKLORID podpira sekrecijo glukozaminglikanov, ki jih producirajo hrustančne celice iz glukoze. Glukozamin nastopa kot gradbeni element hrustanca ter zagotavlja potrebne hranilne snovi hrustančnim celicam, s tem pa omogoča pravilno delovanje in zdravje celic, obnovo hrustančnega tkiva, vezi in tetiv.

HONDROITIN SULFAT se veže s kolagenom ter zagotovi ustrezno nateznost, trdnost ter vlažnost sklepa. Hondroitin zavira delovanje encimov, ki poškodujejo hrustanec.

MANGAN deluje kot ko-faktor pri sintezi glukozaminglikanov in kolagena in podpira zamreženje kolagenskih vlaken, kar pomaga vzdrževati trdnost in fleksibilnost sklepov.

VRAŽJI KREMPLEJC (Harpagophytum procumbens) je edinstvena naravna učinkovina, ki izraža blage protibolečinske in protivnetne lastnosti.

Sestava: glukozamin, hondroitin sulfat, korenina Harpagophytum procumbens, polietilen glikol.

Mešanica elementov v sledovih: mangan (manganov sulfat, monohidrat)

Pakiranje: 30 tablet