Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Pawesome Puzzle Bottom Sniffer toy 9

  Pawesome Puzzle Bottom Sniffer toy 9
  Predstavljamo Pawesome puzzle za vaše najdražje štirinožne spremljevalce.
  9 različnih interaktivnih igrač - sestavljanke, ki miselno izzovejo vašega psa.
  Pawesome Puzzle so različnih težavnostnih stopenj. Barve so posebej prilagojene za vid psov. Primerno za vse velikosti psov!

  Vsaka interaktivna igrača je narejena po meri 3D tehnike tiskanja iz posebnega bioplastičnega materiala na osnovi sladkornega trsa ali koruznega škroba, odvisno od barve.
  Je okolju prijazna in varna za vaše pse.

  Kljub temu vas POZORIMO, da svojega psa ne puščate brez nadzora med igranjem s temi igračami. Psi imajo zelo močne čeljusti in zobe in nobena igrača ni čisto varna pred uničenjem pasjih zob in v tem času obstaja nevarnost zadušitve. Pomembno je, da igračo odvzamete psu, ko se poškoduje ali razpade.
  Igrače so testirane za vzdržljivost in so te teste uspešno prestale, vendar je še vedno pomembno, da psa nadziramo med igranjem s temi interaktivnimi igračami.
  • Cena:

   42,90 €

  • Šifra artikla:

   07787

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Pawesome puzzle interaktivne igrače za vaše hišne ljubljenčke!
  V ponudbi 9 različnih igrač, različnih težavnostnih stopenj.
  Vse igrače so zasnovane tako, da bodo vašega hišnega ljubljenčka pritegnile k raziskovanju in iskanju priboljškov.
  Izkazale so se za odličen pripomoček pri kurjenju odvečne energije in širjenju miselnih sposobnosti vaših kužkov.

  Bottom Sniffer je nova pasja interaktivna igrača iz Pawesome Puzzle. To je prva interaktivna igrača, ki je bila ocenjena TEŽKO - torej najtežja težavnost!
  Zasnova je robustna in ni odstranljivih delov.
  Igra ima tri vrteče se kroge, ki se medsebojno prekrivajo, za dodatno vznemirjenje pa sta na voljo dva drsnika, ki morata zdrsniti in zakleniti srednji vrteči se disk, da odpreta predel za priboljške.

  Namig: če ima vaš pes/mačka poškodovano tačko, predlagano, da dvignete igračo na stol ali dvignjeno površino tako, da se pes/mačka igrata izključno z gobcem.

  Opozorilo: ne pustite, da vaš pes/mačka žveči ali grize igračo brez vašega nadzora. Ko ste končali z igro pospravite igračo na varno mesto, kjer je pes/mačka ne more doseči. Ta igrača ni namenjena igri otrok. Primerno za pse in mačke vseh velikosti in starosti. Stopnja težavnosti: 5.

  Dimenzije osnovne plošče so 200x200mm.

  Igrače so zasnovane in izdelane v Sloveniji! Izdelane so iz bio-plastike, ki je pridobljena iz sladkornega trsa ali koruznega škroba.
  Lahko jih perete z milom za posodo s toplo vodo, vendar jih NE pomivate v pomivalnih strojih.