Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Prva pomoč Kimaki torbica 2

  Prva pomoč Kimaki torbica 2
  Da vsakič, ko se odpravljate na dopust, mini izlet, ali samo sprehod, ni treba razmišljati, kje imate vse potrebno za prvo pomoč našemu ljubljenčku, je tu KIMAKI PRVA POMOČ.

  Kako pa se KIMAKI PRVA POMOČ razlikuje od drugih, ki so na trgu?
  Vsebina ni osredotočena le na osnovno oskrbo rane, poškodbe, zloma s samo gazo, povojem in škarjami, temveč je poleg drugih pripomočkov vključen tudi coban samooprijemajoči elastični povoj, ki ga priporočajo veterinarji ter Bachove kapljice rešilna cvetna mešanica priznanega dr. Edwarda Bacha. V torbici boste hkrati našli tudi tudi Enterozoo vrečke, ki jih uporabite ob znakih zastrupitve ali driske, da ljubljenčku pomagate čim prej, saj je pot do veterinarja včasih v takšnih primerih kar ‘predolga’.
  • Cena:

   39,90 €

  • Šifra artikla:

   07888

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Kot dodatni plus KIMAKI PRVE POMOČI pa sta informativni vsebini o:
  Kdaj lahko ljubljenčku pomagate z Bachovimi esencami in kje najdete najbolj preverjene informacije o tem (zloženka)
  Katera homeopatska zdravila je dobro imeti pri sebi za prvo pomoč pri različnih težavah, ne samo poškodbah, ampak tudi pikih čebele, insektov, alergijah in še in še (kartica) Bachove esence in homeopatska zdravila si lahko sami izberete glede na vaše potrebe ter jih dodate v torbico. In tako je vse na enem mestu. Torbica je dovolj velika, da lahko dodate še dodatne pripomočke.

   Za kaj vse je KIMAKI PRVA POMOČ : za oskrbo rane, poškodbe, zloma za odstranjevanje klopa, tujkov na rani, itd za spiranje rane, gobčka, vnos zdravila v gobček, analen vnos zdravila, uporaba igle za prvo pomoč pri zastrupitvi za prvo pomoč proti driski za pridobitev prve pomoči za čustveno-vedenjske težave ljubljenčka (KIMAKI zloženka) za pridobitev informacij o glavnih homeopatskih zdravilih za prvo pomoč

  Vsebina KIMAKI PRVE POMOČI:
  1.Vivacare microtape : 12,5mm x 9,1mm / 1 kos
  2.Vivanet kompresa: 20 x 10 mm / 2 kosa / sterilno
  3.Povoj vivasoft bombažni krep: 10 cm x 5m / 1 kos
  4.Povoj Coban, samooprijemajoči elastični 7,5 cm x 4,6m 1 kos
  5.1 kos Škarje 
  6.1 kos Pinceta 
  7.1 kos Enterozo vrečka / 3 kosi
  8.Bachove esence - rešilna mešanica 1kos
  9.Brizga / 1 kos / sterilno
  10.Kimaki zloženka z informacijami, pri kakšnih čustveno-vedenjskih težavah ljubljenčkov lahko pomagate kosmatincem z BACHOVIMI ESENCAMI/
  11.Informativna zloženka o homeopatskih zdravilih za prvo pomoč pri živalih