Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus Jelenja pljuča 100g

Canis Plus Jelenja pljuča 100g
Canis Plus mini posušena pljuča jelena so v majhnih koščkih, izjemno primerna za nagrajevanje in šolanje psa.
  • Cena:

    7,79 €

  • Šifra artikla:

    07962

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Mini posušena pljuča jelena so odličen priboljšek tudi za občutljive in alergične pse. Zaradi svoje manjhe oblike so prigrizki primerni za pse vseh starosti in pse vseh velikosti.
Posušena pljuča jelena so po strukture nemastna in zato idealen priboljšek za sprehode. Priročni, manjši koščki omogočajo hiter prigrizek, ki je hkrati zdrav in nizkokaloričnen, zato ga je enostavno kombinirati z naravnim in zdravim obrokom.
Canis Plus posušena pljuča jelena so: naravno sušena na svežem zraku, naravnega in psu, prijaznega vonja, hipoalergen pasji priboljšek, brez konzervansov, umetnih barvil in arom brez kemičnih dodatkov.

POMEMBNO Canis Plus posušena jelenja pljuča so odličen priboljšek za nagrajevanje psa ali kot poslastica med obroki. V primerjavi z našimi ostalimi posušenimi mini pljuči, so jelenja pljuča nekoliko v večjih koščkih. Priboljšek je primeren tudi za alergične in občutljive pse.

ANALIZA: surove beljakovine 76,80%, surove maščobe 9,00%, surovi pepel 4,80%, vlažnost 9,40% Ne vsebuje barvil, kemičnih dodatkov in konzervansov.

SESTAVINE: 100% naravna posušena pljuča jelena, brez umetnih dodatkov.