Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus Kozji takovi z dlako 250g

Canis Plus Kozji takovi z dlako 250g
Canis Plus kozji trakovi z dlako so popolnoma naravna žvečilka, ki je primerna tudi za občutljive pse, tako da lahko tudi alergiki uživajo v lahkotnem žvečenju.
  • Cena:

    9,45 €

  • Šifra artikla:

    07963

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pes bi tudi v naravi pojedel del kože z dlako, tako da je priboljšek z dlako popolnoma naravna izbira za psa. Odlakani priboljški so v pomoč pri čiščenju črevesja, v pomoč pri masaži dlesni in negi zob.
Psom so odlakani priboljški izjemno všeč, zato ne bodite presenečeni, če se bo vaš kuža s tem priboljškom najprej malo poigral.
Trakovi iz kozje kože so poleg mesa nepogrešljivi tudi kot dragocena prehranska vlaknina.
Posušeni kozji trakovi z dlako so primerni za pse vseh pasem in starosti. Ker gre za naravni izdelek, se lahko barva in dolžina razlikujeta.

Canis Plus kozji trakovi z dlako so: naravno sušeni na svežem zraku, naravnega in psu prijetnega vonja, primerni za pse z alergijami, brez konzervansov, umetnih barvil in arom, brez kemičnih dodatkov.

POMEMBNO Canis Plus posušena koža koze z dlako je priboljšek, ki je primeren tudi za alergične pse. Odlakani priboljški so v pomoč pri čiščenju črevesja in pomagajo pri masaži ter čiščenju zob. Priboljšek je trd zato ga bodo psi žvečili kar precej časa. Odlakani priboljški pa so za pse tudi izjemno zabavni, zato se z njimi tudi radi poigrajo.

ANALIZA: surove beljakovine 81,20%, surove maščobe 4,90%, surovi pepel 5,70%, vlažnost 8,00%.

SESTAVINE: kozji trakovi z dlako (100%)