Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Canis Plus Divjačinski trakovi z dlako

  Canis Plus Divjačinski trakovi z dlako
  Canis Plus divjačinski trakovi z dlako so posušena koža divjačine, ki je narezana na trakove. Posušena koža z dlako je bogata z vlakninami in kalcijem z nizko vsebnostjo holesterola, hkrati pa poskrbi za užitek psa pri žvečenju.
  • Cena:

   12,15 €

  • Šifra artikla:

   07964

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Skozi zgodovino so že divji psi pojedli pri ulovljenem plenu tudi ščetinasto krzno in si s tem čistili stene črevesja in se na tak način znebili glist in trakulj.
  Ker gre za popolnoma naraven izdelek se lahko barva in dolžina dlake razlikuje.
  Divjačinska koža z dlako je priboljšek primeren za vse pasme in starosti psov.
  Priboljšek je hipoalergen - zato je seveda idealen tudi za pse z alergijami na hrano.

  Canis Plus divjačinski trakovi z dlako so: naravno sušeni na svežem zraku, naravnega in psu prijetnega vonja, primerni za pse z alergijami, brez konzervansov, umetnih barvil in arom, brez kemičnih dodatkov.

  POMEMBNO Canis Plus divjačinski trakovi so sestavljeni iz posušene kože divjačine (jelena, srce ali kunca) s pripadajočimi ščetinami. Divjačinski trakovi so zelo odlakani in dlaka predstavlja večji delež priboljška. Ščetine so v pomoč pri čiščenju črevesja in so bogat vir vlaknin.

  ANALIZA: surove beljakovine 74,90%, surove maščobe 4,30%, surovi pepel 12,50%, vlažnost 7,50%. Ne vsebuje barvil, kemičnih dodatkov in konzervansov.

  SESTAVINE: divjačinski trakovi z dlako (100%)