Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canina Magen Balance 250g

Canina Magen Balance 250g
MAGEN BALANCE - ZA UMIRITEV ŽELODČNIH TEŽAV
Za pomiritev želodca pse pri prekomernem izločanju kisline ali pri bruhanju sluzi z naravnimi zelišči in vulkanskimi minerali.
  • Cena:

    19,50 €

  • Šifra artikla:

    07974

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naravno mešanico Canina® MAGEN BALANCE so razvili veterinarji in se ga lahko uporablja za pse, ki imajo probleme z želodcem - od mladička do starejših psov.
Veliko psov ima težave z želodčno kislino, če jih hranimo z industrijsko predelano hrano ali tudi kot BARF dieto s svežim mesom.
Nagnjeni so k bruhanju sluzi ali rumene sluzi, še posebej v jutranjih urah, ko imajo prazen želodec.Ponavadi to sproži žrtje večjih količin sveže trave.

Sestavina v Canina® MAGEN BALANCE je rdeči brest, ki pospešuje tvorjenje sluzi, ki naredi zaščito, kot film preko sluznice želodca in jo pomirjajo.
Encijan in tavžentroža vsebujejo grenčine, taninske kisline, inulin in sluzi, ki uravnotežijo razdražen želodec.
Pelin vsebuje visoke koncentracije grenčin, ki dobrodelno delujejo pri prebavnih motnjah in jih regulirajo, ter podpirajo želodec in črevesje.
Klinoptilolit je mineral iz narave, ki ga poznamo pod imenom zeolit. Klinoptilolit ima strukturo kristala s porami in obliko spužve na katero se vežejo molekule toksinov. Klinoptilolit ima močno funkcijo vezave in absorpcije nezaželenih molekul.
Visoka sposobnost izmenjave kationov pozitivno vpliva na želodčno okolje in preprečuje izločanje prevelike količine kisline. Želodec vašega psa se umiri in deluje uravnoteženo.
Bentonit je naravna kamnina in različnih glinenih mineralov, ki so nastali s preperevanjem vulkanskega pepela. Ima strukturo naloženih ploščic in nase veže predvsem vodo, ki se nalaga med te ploščice. Tako da mineral nabrekne, ko je poln vode. Nabreknjen mineral vpliva na boljšo konsistenco blata, kar je dobro tudi za izpraznitev analnih žlez. Bentonit, kot tudi zeolit nase veže toksine (škodljive molekule), kar razbremeni črevesje in skrbi za zdravje celotnega prebavnega traku.

Canina® MAGEN BALANCE je naravna pomoč:
Pri prevelikem izločanju želodčne kisline
Pri prenažiranju sveže trave
Pri ponavljajočem bruhanji sluzi

Sestava: Korenčkova moka, rdeči brest, pelin, tavžentroža, korenina encijana

Analitske sestavine in vsebnosti: 37,1% pepela, 5,1% beljakovin, 1,1% maščobe, 9,9% vlaknin
Nutritivni dodatki na kg: Klinoptilolit (1g568) 250g, Bentonit (1m558i) 100g