Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Canis Plus Konj, bučke in buča 400g

Canis Plus Konj, bučke in buča 400g
Naturavetal popolna mokra hrana vsebuje:
-visok delež svežega mesa, zelenjavo in zelišča kakovosti živil za ljudi,
-Kakovostne beljakovine,
-Vsi vitamini in minerali so naravni.

Naturavetal mokra hrana za pse NE vsebuje:
-ne vsebuje glutena,
-ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov,
-hrana za pse brez žitaric,
-ne vsebuje barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih dodatkov, polnil,
-ne vsebuje živalskih in rastlinskih stranskih proizvodov,
-brez gensko spremenjenih organizmov (GSO).
  • Cena:

    4,80 €

  • Šifra artikla:

    08136

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Naturavetal mokra hrana za pse Canis Plus konj, bučke in buča - sestavine
 
Vse sestavine Naturavetal mokre hrane za pse so kuhane pri nizkih temperaturah v kratkih časovnih intervalih, da se ohranijo vsi naravni vitamini in minerali. Proizvodnja pa poteka pod stalnim laboratorijskim nadzorom.

KONJSKO MESO (mišično meso)
Konjsko meso velja za zelo hranljivo in okusno za psa. Konjsko meso je še posebej primerno za pse, ki so alergični na druge vrste mesa. Konjsko meso, v primerjavi z ostalimi vrstami mesa vsebuje manj maščob in ima zaradi tega manjšo kalorično vrednost. Konjsko meso je bogato z železom in vitamini B kompleksa. 

NOTRANJI ORGANI KONJA
V primerjavi z mesom (mišičevjem) so notranji organi veliko bogatejši z minerali in vitamini, vključno z vitamini B kompleksa (vitamini B1, B2, B6, B12 in folno kislino) in D vitaminom. Notranji organi so predvsem bogati z minerali kot so: magnezij, baker, fosfor, jod in železo. Zelo so bogati tudi z esencialnimi maščobnimi kislinam (omega-3 maščobne kisline) in aminokislin. 

BUČKE
Bučke vsebujejo številne vitamine (vitamin C, vitamin E, vitamine B kompleksa), minerale (kalij, fosfor, magnezij) in betakaroten. Bučke so zelo lahko prebavljive in se priporočajo pri težavah s prebavo.

BUČA
Buče pozitivno vplivajo na pasjo prebavo in sečila. Bogate so z vitaminom A, vlakninami in beta karotenom.

LOSOSOVO OLJE
Lososovo olje vsebuje esencialne maščobne kisline (omega-3 in omega-6 maščobne kisline) in antioksidante. Omega -3 maščobne kisline so življenjskega pomena za možgane, srce in ožilje. Lososovo olje daje hrani dober okus, pomaga pri prebavnih motnjah in omogoča boljši izkoristek hranil v črevesju. Lososovo olje skrbi za zdravo kožo in lepo sijočo dlako, hkrati pa podpira imunski sistem organizma in zavira vnetja.

JAJČNE LUPINE V PRAHU
Jajčne lupine v prahu so naravni vir kalcija za uravnoteženo prehrano. Jajčne lupine vzpostavijo ravnovesje s fosforjem, ki ga psi dobijo z zaužitjem mesa.

ANALIZA:
surove beljakovine 11,70 %, surove maščobe 6,80%, surovi pepel 2,00 %, surove vlaknine 0,50%, kalcij 0,21%, fosfor 0,18%, vlažnost: 77,00%. 

SESTAVINE:
Konjsko meso in notranji organi konja 66% (konjsko mišično meso 70%, konjsko srce 12%, konjska jetra 11%, konjska pljuča 7%), bučke 13%, konjska mesna juha 12%, buča 8%, lososovo olje 0,5%, jajčne lupine v prahu 0,5%.