Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Kong Tug M

Kong Tug M
KONG igrača za vlečenje  - vzdržljiva, raztegljiva gumijasta igrača za pse - za srednje velike pse.
  • Cena:

    19,50 €

  • Šifra artikla:

    08307

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vzdržljivi materiali: Igrača za pse KONG Tug of War je zasnovana z uporabo vzdržljive naravne rdeče gume, ki je izjemno raztegljiva in se zlahka povrne v prvotno obliko, zaradi česar je popolna interaktivna igrača za pse srednje velikosti.

Nagonska igra: Nagonske in fizične potrebe vašega psa so podprte z igračo KONG Tug of War, saj spodbuja kondicijo in duševni razvoj vašega psa.

Poveča moč: ta igrača KONG se dobro obnese v tistih epskih igrah vlečenja vrvi in ??pomaga psom razviti njihovo moč, samozavest in nadzor impulzov.

Funkcionalna zasnova: udobni ročaji na vsakem koncu zagotavljajo trden oprijem, kar vam in vašemu psu olajša držanje med igro, zaradi česar je igra veliko bolj zabavna in zanimiva.

KONG Tug je odlična za tiste epske igre vlečenja. Narejena iz popolnoma naravne vzdržljive KONG gume za raztegljivo, trpežno igračo, ki se vrne v obliko za množico zavitih vlečenj.
Udobni ročaji vam olajšajo držanje, ko uživate v interaktivnih igrah. 

Vlečenje je ena najbolj instinktivnih pasjih dejavnosti. S to inovativno igračo iz dveh materialov Kong prinaša njihovo legendarno kakovost in vzdržljivost v igro vlečenja. Fleksibilni in izjemno močni ročaji so izdelani iz Kongove gume, medtem ko imajo obroči vzdržljivo najlonsko konstrukcijo. Originalna tehnologija "Control-Flex" preprečuje, da bi se igrača zaskočila nazaj v obraz enega od igralcev.