Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

NO igrača lickin layers level 2

NO igrača lickin layers level 2
Lickin' Layers je uganka za pse 2. stopnje Nine Ottosson avtorja Outward Hound.
Povečajte izziv z zamrzovanjem Lickin' Layers z naravnim jogurtom in nekaj okusnimi dobrotami ali arašidovim maslom.

Psi se morajo premikati po treh slojih predelkov za hrano tako, da zavrtijo vsakega od njih, da razkrijejo priboljške. Z več kot 100 predelki za priboljške bo ta pasja uganka za pse zaposlila in pritegnila pozornost.
Ima celo dovolj prostora za uporabo kot posoda za hranjenje (slow eat bowl), da podaljša obroke in spodbudi vašega psa, da jedo počasneje, bolj zdravo.
Popolna za suho hrano za pse, grickalice, priboljške, mokro hrano in surovo hrano, enostavno jo je napolniti, tudi tako, da razstavite tri plasti in vsako plast napolnite z najljubšo hrano vašega psa.
  • Cena:

    29,99 €

  • Šifra artikla:

    08331

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Lizanje pomaga psom, da se umirijo. Pasje uganke pomagajo psom uporabiti njihove naravne instinkte in vedenje, da se njihovi možgani razvijejo z duševno stimulacijo, in takšne, kot je Lickin' Layers, zagotavljajo obogatitev, po kateri hrepenijo!

Lickin' Layers je narejen iz živilsko varnih materialov brez BPA, PVC in ftalatov. 3 plasti zabave pri vrtenju prigrizkov:
Psi bodo morali uporabiti svoje sposobnosti reševanja problemov, da bodo zavrteli vsako plast, da bi našli skrite priboljške.

Obogatitvena igra 2. stopnje:
Pasje uganke pomagajo mladičem pri uporabi njihovih naravnih instinktov in vedenja za pomoč pri razvoju možganov z duševno stimulacijo.

Bori se z dolgčasom:
Pasje uganke, kot je Lickin' Layers, zaposlijo pse, medtem ko si prizadevajo razkriti skrite nagrade.

Uporabljajte kot posodo (slow eat bowl), izboljša prebavo: labirinti ali grebeni na vsaki plasti prisilijo vašega psa, da jedo varneje in bolj zdravo.

Igrajte varno: nobena igrača ni neuničljiva. Ne puščajte igrač hišnim ljubljenčkom brez nadzora. Odstranite in zamenjajte igračo, če je poškodovana.

Enostavno čiščenje in razstavljanje: Razstavite 3 plasti in jih ročno očistite s toplo vodo in milom.

Velikost: 26 cm x 26 cm x 6 cm