Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Loving Paw glinena zobna pasta 90g

  Loving Paw glinena zobna pasta 90g
  Glinena zobna krema za pse in mačke 90g.
  • Cena:

   10,90 €

  • Šifra artikla:

   08384

  Dodaj v košarico

  Opis izdelka

  Glinena zobna krema učinkovito preprečuje nastanek zobnega kamna in zmanjšuje pojav zobnih oblog, ki lahko povzroči slab zadah.
  Redno preventivno izpiranje ust živali lahko prepreči propadanje zob in parodontitisa.
  Izognite se zobnim težavam pri kužkih in mucah z enostavno uporabo naravne glinene paste. Glinena krema je narejena iz samo dveh sestavin.

  UPORABA: Zmerno količino glinene zobne kreme dajte na zobno ščetko ali naprstnik in nežno ščistite zobe. Preventivno lahko namažete zobno kremo tudi na dlesni.

  SESTAVINE: rastlinski glicerin, glina INCI: Glycerin vegetable, Clay (Bolus)
  Neto teža: 90g
  Država porekla: Slovenija

  Zakaj uporabljati glino za kužke in muce?
  Glina je ena najstarejših sredstev, ki učinkovito in na naraven način pomaga pri mnogih tegobah živali. Gline vsebujejo velike količine mineralov, ki so nujni za delovanje živalskega organizma. Sposobna je absorbirati neprijetne vonjave, vezati nase razne klice in bakterije, blažiti bolečine, povrniti energijo ali pa preprosto očistiti in zmehčati kožo. Zaradi njene kemične sestave ima ta mineralna snov resnično edinstvene terapevtske lastnosti, ki pozitivno vplivajo na živalski organizem. Številke raziskave po vsem svetu uporabljajo glino tudi v veterinarstvo in pri domači uporabi za hišne ljubljenčke. Ena izmed njih je na povezavi tukaj: RAZISKAVA O UČINKIH BENTONITNE GLINE Mnoge literature in spletni zapiski omenjajo glino kot 'zdravilo iz blata'. Zakaj torej ne bi uporabili učinkovine, ki jih imamo na naših domačih tleh? Vrnimo se nazaj k naravi!