Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

SANA veggie prigrizek iz bučk 100g

SANA veggie prigrizek iz bučk 100g
Veganski prigrizki, edinstveni na trgu! Lističi iz bučk izgledajo kot meso, imajo vsaj tako okusen okus in so sestavljeni izključno iz zdrave buče. Tudi, če vaš pes običajno ne mara zelenjave, bo to zanj prava poslastica!

Skrbno izbrane maslene buče so lokalnega izvora. Zaradi nežnega postopka izdelave se zdrave hranilne snovi, ki jih vsebuje buča, ohranijo in pomagajo vašemu psu, da ostane dolgo časa zdrav in vitalen.
Veggie Pumpkin trakovi za žvečenje iz sveže buče, ki so na trgu, so narejeni s kančkom naravnega guar gumija. Prihaja iz semen drevesa Cyamopsis, ki izvira iz Indije. Guar poveže bučo in poskrbi za mehko in žvečljivo teksturo trakov za žvečenje, ki jih imajo psi tako radi.
S tem okusnim in zdravim veganskim prigrizkom lahko zaščitite okolje, saj jih je mogoče proizvesti z bistveno manj energije kot mesni izdelki.
  • Cena:

    5,00 €

  • Šifra artikla:

    08476

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Veggie prigrizek iz bučk za žvečenje je narejen iz sveže buče s kančkom naravnega guar gumija. Prihaja iz semen drevesa Cyamopsis, ki izvira iz Indije. Guar poveže bučo in poskrbi za mehko in žvečljivo teksturo trakov za žvečenje, ki jih imajo psi tako radi.
S tem okusnim in zdravim veganskim prigrizkom skrbite tudi za okolje, saj se jih proizvaja z bistveno manj energije kot mesni izdelki.

SESTAVA: 98% bučna, 2% guar semena.

ANALITIČNE SESTAVINE: Beljakovine – 11,6%, Surove maščobe – 5,2%, Vlažnost – 15,2%, Surovi pepel – 5,2%, Surove vlaknine – 7,5%

NAVODILA ZA HRANJENJE: izdelki so v priročni vrečki, ki jo je mogoče ponovno zapreti. Hranite na hladnem in suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe! Kot nagrada ali prigrizek med obroki. Po potrebi zmanjšajte količino hrane. Vedno zagotovite svežo in čisto pitno vodo. Hraniti na hladnem in suhem. Ni primerno za pse mlajše od 3 mesecev.