Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

SANA veggie prigrizek iz hrušk 100g

SANA veggie prigrizek iz hrušk 100g
Veggie prigrizek iz hrušk, edinstveni na trgu! Žvečilni trakovi izgledajo kot meso, imajo enako okusen okus, vendar so narejeni izključno iz zdravih hrušk. Tudi če vaš pes običajno ne mara sadja, bodo veganski trakovi iz hrušk kot nalašč za vašega psa..
  • Cena:

    5,00 €

  • Šifra artikla:

    08536

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Veganski trakovi za žvečenje iz hrušk so narejeni s kančkom naravnega guar gumija, ki prihaja iz semen drevesa Cyamopsis, ki izvira iz Indije. S tem okusnim in zdravim veganskim prigrizkom skrbite tudi za okolje, saj jih so proizvedeni z bistveno manj energije kot mesni izdelki.

SESTAVA: 98% hruška, 2% guar semena.

ANALITIČNE SESTAVINE: Beljakovine – 4,1%, Surove maščobe – 5,5%, Vlažnost – 13%, Surovi pepel – 1,5%, Surove vlaknine – 2,9%

NAVODILA ZA HRANJENJE: izdelki so v priročni vrečki, ki jo je mogoče ponovno zapreti. Hranite na hladnem in suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe! Kot nagrada ali prigrizek med obroki.
Po potrebi zmanjšajte količino hrane. Vedno zagotovite svežo in čisto pitno vodo. Hraniti na hladnem in suhem. Ni primerno za pse mlajše od 3 mesecev.