Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Cat's Best ŐKO Plus Posip10 lit/4,5kg+2l

Cat's Best ŐKO Plus Posip10 lit/4,5kg+2l
Ekološki higienski posip iz rastlinskih vlaken za mačke, 100% biološko razgradljiv, se grudi
  • Cena:

    13,90 €

  • Šifra artikla:

    08695

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Cat's Best ÖKO PLUS je EKOLOŠKI mačji posip, ki se grudi v kepe, katere lahko zavržemo kar v domači WC. Narejen je iz 100% naravnih sestavin in brez kemičnih dodatkov. Posip najlažje opišemo z naslednjimi besedami: LAHEK, MOČNO VPOJEN, BREZPRAŠEN, SE GRUDI, ...

Odlično vpijanje vonjav:
Cat's Best ŐKO PLUS vpija vonjave kot noben drugi higijenski posip. Neprijetne vonjave se zelo učinkovito vežejo v kapilare organskih vlaken. Je popolnoma BREZ kemičnih dodakov in umetnih arom. Muce imajo najraje čist in naraven vonj mačjega posipa Cat's Best ÖKO PLUS. Naredite sebi in vaši muci uslugo!

Ultra učinkovitost:
Učinkovitost mačjega posipa Cat's Best ÖKO PLUS traja do 3 - krat dlje kot običajni mačji posipi. Izbira Cat's Best ÖKO PLUS zagotavlja ekonomičnost vaše odločitve. Preizkusite in se prepričajte.

100% boiloško razgradljivo:
saj je v celoti biološko razgradljiv.Cat's Best ÖKO PLUS je povsen naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez oddanih kemikalij. Cat's Best ÖKO PLUS je popolnoma primeren za kompostiranje,

Nasvet:
če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z mačjim posipom, če ga uporabljajo same.

Kako seznanim mojo muco s posipom Cat's Best ÖKO PLUS?
Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, prieprosto pomešajete Cat's best ÖKO PLUS z vašim dosedanjimn posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat''s Bets ÖKO PLUS.

Navodila za uporabo:
V čisti mačji WC vsujte Cat's Best ÖKO PLUS vsaj do 7cm debeline. Dnevno odstranite le grude in iztrebke, ki jih lahko zavržete v BIO smetnjake, kompostnike ali v domači WC, v katerega lahko zavžete le dnevno količino in ne VEČ ob enkratnem izplakovanju, da preprečite morebitno zamašitev odtokov. Posip po potrebi dosujte.

Mačji WC je priporočljivo povsem izpraniti in očistiti vsaj vsakih 6 tednov ( lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave ).