Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Platinum Click Bits Pišč. in Jagnj. 150g

Platinum Click Bits Pišč. in Jagnj. 150g
Platinum Klik Grižljaj Piščanec in Jagnjetina so zdrav prigrizek z malo maščob kot nagrada ali posladek za pse vseh starosti in pasem. Prigrizek je brez sladkorjev, umetnih konzervansov ali ojačevalcev okusa. Klik Grižljaj Piščanec in Jagnjetina, tako kakor PLATINUM popolna hrana za pse, vsebuje le sestavine, ki so namenjene za prehrano ljudi:

- Sveže perutninsko in jagnječje meso
- Riž kot visoko kvaliteten vir ogljikovih hidratov
- Hladno stiskana olja za optimalno ravnovesje maščob
- Ekstrakt zelenoustnih klapavic za podporo sklepom in še veliko drugih pomembnih zelišč

Kuhano v svojem lastnem soku, pazljivo dehidrirano in oblikovano v majhne koščke, grižljaje. Popolnoma naravni priboljšek je nova pridobitev in nepogrešljiv dodatek za vse navdušene klikeraše, rally-ce, sledarje, IPO-vce, torej za vse, ki rabijo kvalitetno in zdravo nagrado za svojega psa. Vaš pes jih bo oboževal!
  • Cena:

    2,98 €

  • Šifra artikla:

    08738

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Sestava: sveže piščančje meso, sveže jagnječje meso, sveža piščančja jetra, riž, ekstrakt zelenoustnih klapavic (vir Glukozamina), semena pegastega badlja, prah navadnega komarčka, koren sarsaparila, zelena, artičoka, kapucinček, kamilica, regrat, encijan, kalijev klorid.

Analiza: Surove beljakovine 24 %, surove maščobe 8 %, surovi pepel 9 %, surove vlaknine 2,5 %, kalcij 1,5 %, fosfor 1 %, vlaga 18 % (koncentrat sokov iz svežega mesa).

Dodatki na kg: brez dodanih vitaminov in mineralov. Za konzervacijo uporabljen naravni kalijev sorbat. Obogateno z antioksidantom tokoferol (vitamin E) naravnega izvora.

Priporočilo za hranjenje: 20-30 g,  to je približno 30-40 Klik Grižljajev na 10-15 kg telesne teže psa na dan. Prosimo, da ima pes na voljo vedno dovolj sveže vode!

Priboljški za pse PLATINUM so zdrav prigrizek za pse z malo maščob in z vsaj 76% svežega mesa! Uporabimo jih lahko kot nagrado ali posladek za pse vseh starosti in pasem. Prigrizek je brez sladkorjev, umetnih konzervansov ali ojačevalcev okusa.