Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Almo nature piščančji file vrečka 55g

Almo nature piščančji file vrečka 55g
Dopolnilno hrano za mačke Almo Nature Classic odlikujejo 100% naravne sestavine, ki so odobrene tudi za proizvodnjo človeške hrane. Pripravljena je iz najkvalitetnejših sestavin, ki so kuhane v lastnem soku, saj tako ohranijo vsa potrebna hranila.

V celoti pripravljeno iz svežih sestavin, kuhanih v lastnem soku
Vsebuje veliko tekočine, ki preprečuje dehidracijo vaše mačke
Okusna receptura, z malo kalorijami
Brez umetnih dodatkov, konzervansov ali barvil
HFC sestavine: sveže meso, primerno za človeško prehrano!
  • Cena:

    1,49 €

  • Šifra artikla:

    08801

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Obrok vaše mačke lahko zdaj popestrite s kvalitetnim prehranskim dopolnilom Almo Nature Classic s piščancem, ki bo vašo mačko navdušila s pravimi, celimi koščki piščančjih prsi. Mokra hrana je pripravljena iz piščanca proste reje, kar zagotavlja, da piščancem v hrano niso bili dodani umetni dodatki in antibiotiki. Zaradi visokega odstotka vlage v mokri hrani je le-ta še posebej priporočljiva pri mačkah, ki malo pijejo.

Razlika med HFC in PFC hrano:
HFC (Human Food Chain) hrana je narejena iz 100% svežega mesa, ki je primerno za človeško prehrano. Ne vsebuje stranskih živalskih proizvodov in je dobro prebavljiva. Ta izdelek je HFC kvalitete!
PFC (Pet Food Chain) hrana je dehidrirana hrana, suha hrana ali mesni obrok, ki je termično obdelan, v tem procesu pa se povečini uničijo koristna hranila v sestavinah. PFC hrana je tudi slabše prebavljiva.

SESTAVINE piščanec min. 50%, piščančja juha, riž 3%. Priporočeni dnevni obrok za mačko, ki tehta 4 kg: 110 g mokre hrane in 35 g suhe hrane (briketov). Mački mora biti posoda s svežo vodo na razpolago.

ANALITSKE SESTAVINE surove beljakovine 15%, surova vlaknina 0.1%, surovo olje in maščobe 0.1%, surovi pepel 1.5%, vlaga 83%. 533 kcal/kg.