Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

Beco Litter Scoop Lopatka za WC

Beco Litter Scoop Lopatka za WC
BecoPets Litter Scoop lopatka za stranišče ima takšno zasnovo, ki ji daje edinstvene značilnosti. Te lopatke so namreč močne in trpežne.

Če jih kombinirate z BecoTray okolju prijaznimi stranišči, boste poleg čistih tal enkratno poskrbeli tudi za naše okolje.

Na voljo v štirih barvah: modra, rjava, roza in bež.
  • Cena:

    4,99 €

  • Šifra artikla:

    NAD04515

BarvaŠifra artiklaCena
BEŽ045154,99 €
ROZA058324,99 €
MODRA058314,99 €
Dodaj v košarico

Opis izdelka

ZAKAJ SO BECO PETS IZDELKI NEKAJ POSEBNEGA?

Najpomembnejši material pri Beco Things je nadomestek plastike iz naravnih rastlinskih vlaken. To je v bistvu biokompozit, kar pomeni, da je mešanica biorazgradljivih materialov. Okoli 80% tega materiala je iz bambusovih vlaken in riževih luščin. Slednje so stranski produkt pri proizvodnji riža, ki se navadno zavrže. Bambus je vrsta trave in raste izredno hitro, to pa pomeni, da je za razliko od dreves možno bambus trajno gojiti in koristiti. Oba materiala sta pomešana z rastlinsko smolo, narejeno iz aminokislin. Prav ta smola pa tudi veže vsa vlakna skupaj. Kar pa je še pomembneje – omogoča da se mešanica tudi razgradi.

Če postavimo izdelek iz rastlinskih vlaken na toplo, vlažno mesto (npr. kompost) ali pa ga zakopljemo v zemljo, se začne rastlinska smola razgrajevati. To omogoča tudi razkroj vlaken in končno se celoten izdelek biološko razgradi. Ta proces navadno traja 2 do 3 leta, odvisno od okoljskih razmer.