Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika
Dogodek : Galijev miselno igralni dan, sobota 29.2.2020

GALIJEV MISELNO IGRALNI DAN

Ker so naši miselno igralni dnevi tako zelo popularni, bomo v februarju organizirali kar tri! Prvič tudi sobotnega za vse tiste, ki se nam med tednom zaradi obveznosti ne morate pridružiti.
Sobotni miselno igralni dan bomo organizirali v soboto 29.2.2020, ko bo naša igralnica ponovno na široko odprla svoja vrata za vse, ki bi svojim kužkom (ali muckom) radi ponudili nekaj novega, drugačnega!

Vabljeni vsi tisti, ki vas zanima kako naš miselno-igralni dan izgleda! Pasjo tortico bomo delili med vse pasje obiskovalce, z nami pa bo tudi promotor z vzorčki N&D pasje in mačje hrane in bo na voljo za vsa dodatna vprašanja in nasvete.Med 9. in 14. uro namreč odpiramo kar 10 brezplačnih polurnih terminov za zabavo v naši igralnici, v kateri imamo preko 10 različnih vonjav in preko 15 različnih interaktivnih igračk s katerimi se lahko vaši kužki zaposlijo in zabavajo. Igračke bomo napolnili z odlično polsuho hrano Platinum z zelo visoko vsebnostjo svežega mesa, katero kužki naravnost obožujejo.

Če boste našo igralnico obiskali prvič ste lahko brez skrbi, saj bomo po želji nudili tudi vodeno uporabo naše igralnice in vseh zabavnih stvari, ki jih najdete v njej.
Na naših miselno igralnih dnevih se v svojem brezplačnem polurnem terminu zabavate sami z vašim kužkom (ali muco), gre za individualno zabavo, kjer sta v prostoru s kužkom sama tako, da je zabava primerna tudi za kužke, ki niso navdušeni nad pasjo družbo. Ob koncu pa bomo vašega kužka počastili tudi s koščkom Galijeve pasje tortice

Vabimo vas, da se čim prej prijavite in si zagotovite najboljši termin!

Tabelo zasedenosti pa najdete na spodnjem linku: 

docs.google.com/...

Garantiramo vam, da bo vaš kuža odšel iz naše igralnice zadovoljen in prijetno utrujen.

Mi se že veselimo super zabavne sobote. Se nam pridružite?

Več o dogodku si lahko preberete na naši facebook strani KLIK        

Prijave zbiramo preko spodnjega obrazca :