Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika
Dogodek : Galijev miselno igralni dan, sreda 12.8.2020

GALIJEV MISELNO IGRALNI DAN

Imamo eno super novičko za vas, naši miselno igralni dnevi so nazaj! Tako je, po dolgem premoru je naša igralnica odprla svoja vrata in čas je prišel, da ponovno organiziramo tudi naše super popularne miselno igralne dneve.
Že tretjega bomo organizirali v sredo 12.8.2020, ko bo naša igralnica ponovno na široko odprla svoja vrata vsem, ki bi svojim kužkom (ali muckom) radi ponudili nekaj novega, drugačnega!Med 9 in 19. uro namreč odpiramo 13 brezplačnih polurnih terminov za zabavo v naši igralnici, v kateri imamo preko 10 različnih vonjav in preko 15 različnih interaktivnih igračk s katerimi se lahko vaši kužki zaposlijo in zabavajo. Igračke bomo napolnili z odlično polsuho hrano Platinum z zelo visoko vsebnostjo svežega mesa, katero kužki naravnost obožujejo. 

Če boste našo igralnico obiskali prvič ste lahko brez skrbi, saj bomo po želji nudili tudi vodeno uporabo naše igralnice in vseh zabavnih stvari, ki jih najdete v njej.
Vaši kužki pa bodo lahko sprobali tudi čisto nove igračke Pawesome Puzzle, narejene v Sloveniji!

Na naših miselno igralnih dnevih se v svojem brezplačnem polurnem terminu zabavate sami z vašim kužkom (ali muco), gre za individualno zabavo, kjer sta v prostoru s kužkom sama tako, da je zabava primerna tudi za kužke, ki niso navdušeni nad pasjo družbo. Ob koncu bosta pa domov odšla še z našo darilno vrečko polno dobrot! 

Vabimo vas, da se čim prej prijavite in si zagotovite najboljši termin!

Tabelo zasedenosti pa najdete na spodnjem linku: 

docs.google.com/...

Garantiramo vam, da bo vaš kuža odšel iz naše igralnice zadovoljen in prijetno utrujen.

Mi se že veselimo ponovnega druženja z vami in super zabavne srede. Se nam pridružite?

Več o dogodku si lahko preberete na naši facebook strani KLIK        

Prijave zbiramo preko spodnjega obrazca :