Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika
Tečaj dela z nosom 1.stopnje K9Detektor

TEČAJ DELA Z NOSOM 1. STOPNJE K9DETEKTOR

Voh je eno izmed najbolj razvitih pasjih čutil, zato je vohanje eno izmed najbolj naravnih stvari v pasjem življenju. Čeprav je voh najpomembnejše pasje čutilo, pa je hkrati pri večini naših hišnih ljubljenčkov žal tudi najbolj zanemarjeno. Zato smo se odločili, da se povežemo s K9Detektor in za vas in vaše kosmatnce skupaj organiziramo tečaj dela z nosom 1. stopnje pri nas v Galijevi igralnici!

Ta relativno mlada kinološka disciplina je primerna za vse pse in vodnike ter najpomembneje, ko poznamo osnovo, jo lahko izvajamo kar doma oz. kjerkoli želimo. Delo z nosom je izredno zanimiva kinološka disciplina, ki predstavlja izziv in zabavo tako za psa kot vodnika. Disciplina izhaja iz dela reševalnih in službenih psov za specifično uporabo. Hiperaktivnim psom disciplina nudi izredno mentalno in fizično zaposlitev, pri plahih psih pa lahko v veliki meri okrepi njihovo samozavest, saj temelji izključno na delu z nagrado, ki si jo pes sam zasluži. Starejšim psom in takim z raznimi fizičnimi omejitvami nudi ustrezno aktivnost in jih fizično ne preobremenjuje. Pri tem športu pes zagotovo ve več kot vodnik, zato se močno okrepi njuna vez, od vodnika pa zahteva pozorno opazovanje psa in branje njegovih reakcij.

Pri delu z nosom se psi naučijo zaznati določen vonj, poiskati izvor vonja in ga nakazati. V prvi stopnji bodo iskali eterično olje nagljevih žbic. Dela vedno po en pes naenkrat tako bo tudi pri nas v igralnici.

Sprejmite izziv, spoznajte sposobnosti pasjega voha, zaposlite psa, okrepite vez s svojim štirinožnim prijateljem in spoznajte nov pasji šport. Se nam pridružite?

Več o sami kinološki disciplini si lahko preberete TUKAJ (klik).

Tečaj se začne v torek 10.3.2020 ob 17.30 uri in bo potekal 1x na teden (vsak torek ob 17.30 uri), potekal bo pri nas v Galijevi igralnici na Linhartovi cesti 66 v Ljubljani (Savsko naselje).

Obsega 10 ur, na koncu pa se bo zaključil z uradnih izpitom 1. stopnje dela s nosom K9Detektor.

Cena tečaja je 130€, v to pa je vključen tudi izpit.

Prijave zbiramo preko spodnjega obrazca:Če vas zanima še kaj več nas pa lahko kontaktirate tudi preko e-maila spletna.gali@gmail.com ali po telefonu 01 437 77 88 in 064 143 995.

Več informacij boste tudi našli na naši facebook strani: KLIK na dogodek.