Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika
Spremenjen delovni čas trgovine


Drage stranke trgovine Gali,

za vas smo spet odprti in sicer po spremenjenem delovnem času: od ponedeljka do petka od 9.00 - 17.00h in ob sobotah od 9.00 - 13.00h.V trenutni situaciji, ki je nastala, je tudi naša trgovina sprejela nekaj ukrepov, da zaščitimo tako vas, kot tudi naše zaposlene. 

Vse površine, ki so redno v uporabi, kot so pult, kljuke, POS terminal, ipd. redno razkužujemo in s tem skrbimo za dodatno varnost vseh nas. Naše drage stranke pa prosimo, da nas obiščete le, če ste zdravi.
V kolikor se ne počutite dobro, lahko opravite spletni nakup preko naše spletne trgovine ali pa prosite, da gre po nakupih za vas kdo drug. 

Ob obisku naše trgovine pa prosim upoštevajte naslednja navodila:
1. PROSIM VSTOPAJTE POSAMIČNO
2. RAZKUŽITE SI ROKE Z RAZKUŽILOM NA PULTU
3. DRŽITE RAZDALJO 1,5 METRA (velja tudi če na vstop čakate zunaj)
4. V TRGOVINI SE ZADRŽUJTE SAMO TOLIKO, KOT JE NUJNO POTREBNO
5. ČE JE LE MOŽNO, ZA PLAČILO UPORABITE KARTICO, NE GOTOVINE


Še vedno pa vam priporočamo tudi, da svoje nakupe v kolikor le lahko, opravite preko naše spletne trgovine www.gali.si in si naredite nekaj več zaloge.

Če rabite pomoč pri spletnem nakupu, smo vam na voljo na mailu: spletna.gali@gmail.com ali na telefonu 064 143 995 , v kolikor se ne moremo oglasiti, vas v najkrajšem možnem času pokličemo nazaj.

V kratkem pa bomo organizirali tudi dostavo na dom v naši bližnji okolici tako, da nas spremljajte, saj vas bomo obvestili takoj, ko bo ta opcija mogoča!

Smo pa pri nakupih preko spletne trgovine uvedli nekaj sprememb:

Začasno smo onemogočili možnost plačila po povzetju in vas prosimo, da izberete plačilo po predračunu. Za to smo se odločili, da bi obvarovali zdravje dostavljalcev, ki so trenutno zaradi povečanega obsega dela v nezavidljivi situaciji. Tako bo omogočena dostava s čim manj osebnega stika.

Paket vam bomo odposlali takoj, ko bo možno in vas o statusu vašega naročila tudi sproti obveščali.

Prosimo vas, da se ob dostavi s poštarjem dogovorite za prevzem paketa na določenem mestu zunaj (terasa, nadstrešek, lopa,..), ter obenem upoštevate tudi varnostno razdaljo 1.5m.

Vas pa prosimo za strpnost in razumevanje ob morebitnih zamudah.

Hvala za razumevanje in ker nam pomagate varovati zdravje vseh dostavljalcev, ki so trenutno najbolj izpostavljeni.

Ekipa trgovine Gali se bo maksimalno potrudila, da vaši ljubljenčki v teh kriznih časih ne bodo prikrajšani!