Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika
Dostava Petman surove hrane

Naša današnja novica, bo zagotovo narisala nasmešek na obraz vašega psa, ko mu boste povedali da zdaj surovo hrano Petman BARF po Ljubljani dostavljajo tudi na dom!

Res je! Po novem si lahko Petman BARF hrano naročite tudi na dom, saj jo na območju Ljubljane dostavljamo 2x na teden!

Naročila sprejemamo preko naše spletne trgovine tukaj: KLIK , po mailu spletna.gali@gmail.si in na telefonu 064 143 995.V naši ponudbi boste našli pestro izbiro različnih vrst surovega mesa (meso 17 različnih živali!), meso celega plena, mesnate kosti, organe, vampe, predpripravljene obroke, zelenjavo in sadje, priboljške, itd.
Ponudba je vsekakor zelo raznolika, za vsakega se nekaj najde!


Imamo pa tudi dobro novico tudi za vse tiste, ki niste iz Ljubljane, saj pošiljamo vse ostalo, razen zmrznjene hrane po celi Sloveniji. 

V naši ponudbi se najde ogromno različnih vrst mokre hrane v konzervah, posodicah (Renske), tetrapakih (Platinum) in klobasah.

Imamo pestro ponudbo konzerv s 100 % mesom tudi z bolj specifičnimi okusi za alergike:
Naturavetal raca 400g/800g
Stuzzy MONO divjačina 400g
Farrado kunec 400g
Farrado raca 400g
Belcando konj 200g/400g
Belcando kenguru 200g/400gKlobase Naturavetal - dopolnilna mokra hrana za pse, praktično zapakirana v obliki klobase iz mesa divjačine, jagnjetine, konja in koze.
Klobasa vsebuje 100% meso, brez konzervansov, barvil, sintetičnih vitaminov in kemičnih dodatkov.


Odlična alternativa surovi prehrani so tudi - Naturavetal peleti!

So monoproteinski - sestavljeni le iz enega vira živalskih beljakovin. Izbirate lahko med različnimi okusi: piščanec, govedina, jagnjetina, losos in kunec.
Za izbirčne kužke se super obnesejo 1 kg pakiranja (ne spreglejte naše akcije na 1kg pakiranja, a le do razprodaje zalogi), saj jim lahko tako ponudimo več različnih okusov.
Hladno stiskano hrano Naturavetal lahko brez problema kombiniramo tudi s surovo, konzervirano in kuhano hrano.Naša fizična trgovina se spet vrača na stare tire in po ustaljenem delovnem času (med tednom od 9-19h in sobote 9-13h), kjer je možen osebni (tudi brezkontaktni) prevzem oziroma nakup surove hrane Petman in vsega ostalega iz naše ponudbe.

Lepo vabljeni!