Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika

  Vodne igračke v Trgovini Gali!

  #IzdelekTedna

  Verjetno ste že navajeni, da se v naši mali trgovinici skriva res pestra ponudba izdelkov. To je nekaj, kar vse naše nove stranke preseneti in obenem tudi navduši.
  In tudi pri izbiri vodnih igračk ni nič drugače, saj imamo zelo bogato ponudbo različnih tako, da se bo za prav vsakega vodnega navdušenca našla prava. 🤩

  Že poznate Beco plavajoče igračke?
  Pri nas v trgovini Gali na vas čakajo delfin David KLIK, morska zvezda Sindy KLIK in želvak Tommy KLIK 😎  Igrače, ki jih ustvarja BecoPets so vedno okolju prijazne in tako prijazne tudi do vseh živali. Vsak član BecoPets družine dobi ob pridružitvi ekipi svojo žival, ki ga predstavlja.
  To pa je bil tudi navdih za nastanek serije mehkih a izjemno trpežnih piskajočih pasjih igrač. Vsaka žival je narejena iz recikliranega polifila (odslužene reciklirane plastenke), kar naredi igrače še posebej mehke ter seveda ekološke. ♻️  Daleč najboljša vodna igračka je definitivno PULLER KLIK!
  Je obvezna oprema za letošnji dopust na morju. 🤩

  Igrače Puller so na voljo kar v petih različnih velikostih:
  💜 Mikro: premer 12,5cm, debelina 1,5cm
  💜 Mini: premer 18cm, debelina 2cm
  💜 Midi: premer 20cm, debelina 3cm
  💜 Standard: premer 28cm, debelina 4cm
  💜 Maxi: premer 30cm, debelina 7cm  Material iz katerega so Puller obroči narejeni je povsem netoksičen in tako popolnoma varen za pse. Prav tako ne poškoduje pasjih zob in dlesni, saj je material mehak in elastičen. 😁
  S Pullerjem boste enostavno popestrili prosti čas ki ga preživljate z vašim štirinožnim prijateljem. Super pripomoček za prinašanje, lovljenje, vlečenje in igro v vodi. 🏖 


  Žoge Liker KLIK pa so na voljo v treh različnih velikostih - premera 5cm, 7cm in 9cm, ter so tako primerne za vse pasme psov od najmanjše do največje. 😁
  So praktično neuničljive, iz zelo močnega, a vseeno zelo lahkega materiala, ki ne popusti pod pasjimi zobmi. Ker je zelo lahka tudi leti dlje. 🤩
  Žoge so živo oranžne barve in tako zelo dobro vidne tako na snegu, kot v travi, kar zmanjša možnost, da žogo izgubite na sprehodu. 🧡 Žoge so primerne tudi za občutljive in starejše pse. 🥰
  Čiščenje žoge je zelo enostavno, po uporabi jo le sperete pod vodo. 💦

  Žoge Liker plavajo na vodi in so tako zelo uporabne pri poletnih vodnih aktivnostih. 😁


  🤎V naši ponudbi se najdeta tudi igrači iz TRP materiala KLIK, ki plavata na vodi, poleg tega imata pa tudi pritrjene ročaje, ki omogočajo še bolj pestro igro.


  Ne smemo pa pozabiti tudi na igračke Trixie sporting linije KLIK, katere odlikujejo izjemna trpežnost, prijetni materiali, ter rumeno modre barvne kombinacije, katere psi dokazano najbolje vidijo.
  Na voljo imamo frizbije, obroče, plavajoče aporte, ter povsem novo igračko plavut morskega psa. 💛  Seveda so pa tu Kiwi Walker igračke žogice, obroči, zeppelini in hobotnice. So zabavne, barvite in zelooo vzdržljive, narejene  iz zelo odpornega materiala, ki plava tudi na vodi. 🧡
  Primerne tudi za hude grizače! 😁
  💙Ne smemo pozabit tudi hladilnih igračk Camon kost, žoga in riba ter Croci Fruity igračke KLIK, ki so poleg tega da hladijo, tudi primerne za igro v vodi, saj plavajo.

  ❤️Potem pa bi omenili še super zabavne Pitchdog Game kosti in žoge KLIK zabavnih oblik in barv ter trpežnega materiala, Chuckit Hydrosqueeze žogoChuckit in Firedog bumperje KLIK, ter Kong vodno Wubbo KLIK, ki bo s svojimi dolgimi lovkami navdušila vsakega kužka. ❤️


  Na vse omenjene igračke lahko v tem tednu izkoristite 10% popust (v primeru naročanja preko naše spletne strani vam bomo popust ročno odšteli)! 😍

  Za tiste dni, ko ni priložnosti za vodno zabavo, kužka pa je vseeno treba zaposliti, vas pa vabimo, da skupaj obiščeta našo prijetno hladno igralnico polno različnih interaktivnih igračk.
  Za več informacij KLIK
  #Aktualno

  Počitnice, morje, viseča mreža, plaža...ČAS JE ZA POČITNIŠKO BRANJE ❤️📖

  V naši spletni trgovini poišči zavihek Literatura, kjer se skriva pestra izbira poučnih in zabavnih knjig o psih med katerimi najdete:

  🔹 Pippa Mattinson: Uspešen odpoklic: učenje zanesljivih odzivov pri mladičih in odraslih psih
  🔹 Pasji Dnevnik Planner
  🔹 Karen Pryor: Ne lajaj na psa
  🔹 Barbara Rozman Lužaič: V čem je trik?
  🔹 Nina Bartol: Naredi sam za svojega psa
  🔹 Jože Vidic: Pes, nov družinski član
  🔹 H. Grundel, P. Piturru: Prva pomoč za pse
  🔹 H. Hegwald-Kawich: 300 vprašanj o vzgoji psov
  🔹 Heike Schmidt Roger: 300 vprašanj o psih
  🔹 Ter štiri knjige za otroke iz sklopa Skrbim za svojega ljubljenčka: Naš kuža, Naš mucek, Naš hrček in Naša ribica
  #Aktualno

  Si želiš, da ti nikoli več ne bi bilo treba razmišljati, kam na izlet s svojim ljubljenčkom?

  Mi si to želimo, zato smo v Galiju dali v ponudbo edinstven slovenski interaktivni Izletnik Jaz pa pojdem s psom mladega slovenskega avtorja Rejc Žiga.  V kolikor si želiš spoznati Slovenijo skupaj s tvojim štirinožnim prijateljem je to izletnik zate, oziroma za vaju. Z nakupom izletnika pa lahko celo privarčuješ!   Pri izbiri izletov je velik poudarek na dobro počutje kužka, zato so izbrani izleti v naravo, kjer bo med sprehodom užival tudi vaš psiček.
  Morda se bo zgodilo, da kakšnega od navedenih izletov že poznate, ampak verjamem, da lastniki psov veste, da s psom noben izlet ni enak, zato ni dvoma, da ne bi uživali.❤️

  Pri nakupu izletnika ne gre le za nakup idej za izlete, gre za nakup spominskega albuma, ki ga boste lahko čez nekaj let prelistali in se spominjali vseh preteklih izletov po naši zeleni deželi.  Jaz pa pojdem s psom je edini slovenski izletnik za izlete s psom, ki ga soustvarjaš s svojo kreativnostjo. Dodaj svoje fotografije, utrinke in zapiske o vajinem najlepšem doživetju iz izleta.

  KAJ VSE IZLETNIK PONUJA?

  🍀36 idej za izlete s psom z razlago poti
  🍀kuponi s popusti za nastanitve prijazne psom v vrednosti več kot 60€, tako da z nakupom izletnika celo privarčuješ
  🍀lahko ga uporabljaš tudi kot planer za izlete, saj lahko vanj vpišeš vse kar želiš, vsebuje dovolj prostora za tvoje ustvarjanje
  🍀v njem niso le ideje za izlete, postane lahko spominski album s fotografijami in utrinki iz vajinih izletov
  🍀je 100% slovenski izdelek in tiskan na recikliran papir
  🍀pobarvaj Slovenijo, ko obiščeš vse izlete - Izletnik je razdeljen na slovenske pokrajine, da še lažje načrtuješ svoj naslednji potep po naši lepi Sloveniji.

  Kam se bosta pa vidva s kužkom odpravila ta teden? 

  Aktualno

  Kako pa vi vozite svojega ljubljenčka?

  Nekateri vozijo pse nepripete na zadnjih sedežih, na polici, v prtljažniku, med sopotnikovimi nogami, večkrat vidimo, da psi molijo glavo skozi okno… Vse to je zelo nevarno, saj pes v primeru prometne nesreče, če ni pripet ali v boksu, nenadzorovano leti po avtomobilu ali celo poleti iz vozila, pri čemer lahko poškoduje sebe, voznika in druge potnike.
  Zato je nujna in obvezna uporaba varnostnega pasu ali oprsnice s pasom.
  Zahvaljujoč oprsnici in varnostnemu pasu lahko brez težav in brezskrbno popeljete svojega štirinožnega prijatelja na krajše ali daljše potovanje z avtomobilom.

  Varnostna oprsnica je narejena iz trpežnega najlona in je odebeljena na določenih mestih, da zaščiti vašega psa pred morebitno nesrečo. Varnostno oprsnico se lahko uporablja tudi za hojo in sprehode. Za večje udobje lahko prilagodite dolžino.

  Varnostni pas ima na eni strani karabin na katerega pripnete oprsnico na drugi strani pa je opremljen s sprožilnim vtičem, ki ga pripnete kot navadni avtomobilski pas.  Za še dodatno zaščito pa lahko dodate pregradno mrežo.
  Univerzalna zaščitna mreža, ki predeljuje prtljažni prostor s potniško kabino avtomobila poskrbi za varnejši prevoz psa ter ostalih potnikov v avtomobilu. Zaradi njene raztegljivosti jo je lahko namestiti in tudi hitro sneti, ko je ne potrebujemo več.

  Poskrbimo za varnost in udobje naših ljubljenčkov in potujmo varno!  Dobrodošli na Linhartovi 66 v Ljubljani za Bežigradom ali v naši spletni trgovini.

  Želimo vam lep poletni dan!
  Anja, Damjana in Sara iz Galija ​