Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika
Interaktivne igračke Trixie!

#IzdelekTedna ❤️

V tem tednu bi vam radi predstavili našo pestro ponudbo Trixie interaktivnih igračk!
Mentalna zaposlitev je zelo pomembna v življenju vsakega kužka, zato toplo priporočamo uporabo različnih interaktivnih igračk, katere lahko napolnite s slastnimi priboljški. Zaposlen kuža je srečen kuža. 😎
Pri nas v Galiju boste našli izredno pestro ponudbo različnih interaktivnih igračk, med najbolj popularnimi pa so definitivno Trixie igračke.
So zelo raznolike, v več težavnostnih stopnjah, več velikostih, ter narejene iz različnih materialov tako, da se prav za vsakega kužka najde prava.
Imamo tudi dve Trixie interaktivni igrački za muce KLIK in celo eno za male živalice, kot so zajčki, morski prašički, hrčki in ostali glodavci KLIK. 😍V Trixie ponudbi igračk za kužke se najde vse od različnih žogic, valjev in jajčkov v katere lahko skrijete priboljške, mehke Trixie kocke napolnjene z žogicami,
do različnih interaktivnih igračk različnih težavnostnih stopenj, ki bodo dodobra zaposlile možgančke vašega kužka, ter seveda najbolj znano in popularno med njimi - Trixie snack kačo v dveh različicah! 🐍 Mnoge od njih lahko vaš kuža preizkusi tudi v naši igralnici! Tako si bo lahko sam izbral katera mu je najbolj všeč.

Dobrodošli na Linhartovi 66 v Ljubljani za Bežigradom ali v naši spletni trgovini.
Želimo vam lep spomladanski dan!
Anja, Damjana in Saša iz Galija ​