Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Potrebujete pomoč?01 437 77 88
064 143 995

Sledite nam:

Trgovina za male živali
Gali in Nika
Kudo - nova hladno-stiskana hrana v trgovini Gali!

#IzdelekTedna ❤️

Del naše pestre ponudbe je postala tudi mini linija hladno stiskane hrane Kudo! Še posebej primerna za pse manjših pasem, ki znajo biti prave izbirčne metke.Prepričani smo, da jih bo slastna Kudo hrana prepričala, saj zelo lepo diši in je zelo ješča. Ne verjamete? Oglasite se k nam v Galija po brezplačen vzorček!😁

Hrano Kudo proizvaja Danube Petfoods - podjetje z več kot 30-letnimi izkušnjami s področja prehrane in izdelave hladno stiskane hrane. S pomočjo odličnega sodelovanja z lokalnimi kmeti iz Podonavja
so na trg pripeljali hladno stiskano hrano najboljše kakovosti. Hrana za pse Kudo je narejena iz mesa odlične kvalitete, zelenjave in zelišč.👌 Zakaj izbrati Kudo hladno stiskano hrano za pse?
Tehnologija hladnega stiskanja zaradi obdelave pri nižjih temperaturah ohrani večino esencialnih hranil.
Najboljše sestavine: meso odlične kvalitete, izbrana zelenjava in zelišča.
Sestavine iz kontroliranega porekla, iz zaupanja vrednih kmetov iz Podonavske regije.
Z nizko vsebnostjo žit, brez krompirja.

Odnos med ljudmi Kudo in kmeti se je gradil in rasel dlje časa, ter se tekom let razvil v odnos, ki ga dandanes lahko uporabijo kot jamstvo za vrhunsko kakovost in preverjen izvor sestavin.
Iskrenost v verigi Kudo se začne tukaj - na tistih izbranih kmetijah, kjer se sestavine pridelujejo in prevažajo do njih - nikoli čez morja ali preko celin.
V Kudo nikoli ne pristajajo na kompromise glede kakovosti in svežine sestavin, ki jih uporabijo v hrani.😍

Hrana Kudo mini je na voljo v štirih okusih:
🦃🦆Puran in raca KLIK
🐟🐟Jadranska riba KLIK
🐂🥦Rdeče meso in zelenjava KLIK
🐑🍚Jagnjetina in riž KLIK Na voljo imamo tudi brezplačna testna pakiranja, ne samo za majhne temveč tudi za srednje in velike kužke!
Vabljeni, da nas obiščete 


#Aktualno

Sezona klopov je žal pred vrati. Po facebooku so že zaokrožile slike prvih letošnjih klopov in to že v februarju! 😳

Ali veste, da je zelo zelo ZELO POMEMBNO, da si svojo EMko zagotovite v pravem času?
EM organizmi oz. mali čudeži v tubicah, potrebujejo 4 tedne časa, da se spoprijateljijo z gostiteljevim organizmom.
Ker se zima vedno krajša in ker je klopov zaradi milih zim vedno več, vam na srce polagamo, da si svojo EMko zagotovite čim prej. Še ne veste kaj so to EM ovratnice? 
EM so združbe različnih v skrbno izbranih, človeških in okolju prijaznih sevov fototrofnih v mlečnokislinskih bakterijah ter kvasovk, pripravljenih v različnih fermentiranih oblikah po japonskih patentiranih tehnologijah. 😎

Delujejo tako da v telo sproščajo infrardeče žarke. Delovanje infrardečih žarkov naj bi bilo pravzaprav zelo podobno »delovanju« sonca, le da pri tem organizem ni prikazal škodljivih ultravijoličnih žarkom.
Infrardeči žarki prodrejo globoko skozi kožo in organizem pogrejejo od znotraj. Tako je organizem bolje prekrvavljen, njegov imunski sistem pa dobi dobro spodbudo, da deluje s polno močjo.
Bolj zdrav in močnejši je imunski sistem, manj ga paraziti marajo. 🤩

Eva's EM ovratnice KLIK imamo v vseh velikostih in raznolikih barvnih kombinacijah na voljo tudi pri nas v Galiju! Vabljeni, da nas obiščete s svojimi kužki in jim izberete popolnoma naravno zaščito proti klopom in bolham. 😘

Dobrodošli na Linhartovi 66 v Ljubljani za Bežigradom ali v naši spletni trgovini.
Želimo vam lep spomladanski dan!
Anja, Damjana in Saša iz Galija ​